Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Coolshop ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-08-2017

Salgstalenter, Coolshop Business

Coolshop søger to verdensklasse Key Account Managers til at varetage opsøgende erhvervssalg (B2B).


Vi har kunderne, men vil gerne have endnu flere, og du skal hjælpe os! Vi har også produkterne, den bedste service og en super professionel organisation til at bakke dig op. Derfor har vi brug for en ildsjæl som dig, hvor salg er en stor del af dit dna og hvor du på energisk vis formår at være vedholdende i dit opsøgende salgsarbejde. Dit salgsdrive skinner igennem, og du formår at levere en fremragende salgspitch, synliggøre behov og endeligt - lander salget.  


Dit job
Som en af vores nye Key Account Managers bliver du ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Dine primære opgaver er opsøgende salg via telefon og e-mail til udvalgte, potentielle kunder samt ordrebehandling.


Ud over at være en fantastisk sælger er du god til at opbygge og vedligeholde relationer samt følge op og skabe nysalg. Samtidig er det afgørende, at du at kan omstille dig til forskelligartede kundetyper, da du vil komme til at beskæftige dig med salg indenfor en eller flere af følgende områder:
- B2B salg i hele Europa – med fokus på produktgrupperne: skønhed, elektronik, musikinstrumenter, bolig og legetøj
- Offentlige institutioner
- Firmagaver
- Coolshop Business Shop-kunder


 Dine nøglekompetencer
- Du har mindst 2 års erfaring med opsøgende salg via telefon og e-mail og trives med at tale i telefon og sælge i et åbent kontormiljø.
- Du er i besiddelse af stærke talegaver og skarpe ører.
- Du formår at skabe tillid, relationer og interesse igennem telefonen.
- Du er vedholdende, målrettet og resultatorienteret i det arbejde, og god til at se muligheder.
- Du er kreativt tænkende og god til at se synergi mellem produktgrupper.
- Du trives i en hektisk hver dag.
- Du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau. Kommunikerer du på andre sprog, er det en fordel.
- Du har måske også brancheerfaring og erfaring med salg indenfor en eller flere af Coolshops produkt- eller kundegrupper – dét også en stor fordel. 


Vi tilbyder dig
Et selvstændigt job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er rig mulighed for udvikling. Da det er en nyoprettet stilling vil du have stor indflydelse på hvordan dagligdagen bedst kan sættes sammen. Hertil vil du få en stor berøringsflade i organisationen, da du kommer til at arbejde tæt sammen med kundeservice, marketing og indkøb. Da vi er en stærkt ekspanderende organisation vil der unægtelig opstå nye muligheder i stillingen.
Yderligere tilbydes grundløn + provision, kantine- og frugtordning og muligheden for at træne i Coolshop Fitness 1,5 om ugen i arbejdstiden. 


Om Coolshop
Det kan i virkeligheden siges meget kort: Coolshop er en af Nordens største og mest prominente webshops, med det største udvalg af de bedste brands fordelt over 22 produktgrupper. Vores kunder er glade, fordi vi er hurtige, billige og venlige. Det er meget enkelt. Det er dét, der er så cool.


Coolshop spreder glæde via underholdning, leg, livsstil og oplevelser. Mennesker, mødet, samtalen og kemien er grundstenene hos Coolshop. I en konstant og charmerende mangel på timer nok i døgnet jonglerer medarbejderne glædeligt deres arbejdsopgaver på en arbejdsplads, hvor loftet er højere end pulsen. Hvis man skal opbygge en succesfuld virksomhed, skal man have the power of the mastermind — et team, der sammen rummer alle dele, ideer og evner, som virksomheden skal bruge. Det er lige præcis dén attitude og dét sammenhold, du finder i bygningen — og så smager kaffen bare vanvittigt godt.


Men dét, der i virkelig skiller os ud, er vores største værdi: ”Det skal være vildere”. Det blev råbt højt, da virksomheden var spæd, men ordene er så sandelig stadig at finde. Vildere er indbegrebet af Coolshop-kulturen. Det er vores allerstørste værdi og mantra. Dét vi gør, gør vi vildere end alle de andre. Hvorfor? Fordi vi vil dét mere.


Har du lyst til at arbejde med spændende og ansvarsfulde opgaver i et professionelt, ungt team i en resultatorienteret og internationalt ekspanderende virksomhed - som bare er lidt vildere end alle de andre, så send din ansøgning og CV til:


Lena Overgaard
HR
leov@coolshop.com


Tiltrædelse: Hurtigst muligt.
Bemærk: Kun relevante kandidater vil blive kontaktet.

Kontakt
Kontaktperson
Lena Overgaard
Tlf:
76933000
Adresse
9400 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Kviknummer:
LJA-48466032
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
15-01-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.