Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Lufthavn

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-08-2017

Salgsmedarbejder til pølsevognen i Aalborg Lufthavn

Jobbet

Pølsevognen i Aalborg Lufthavn er fornylig blevet indviet og er blevet godt modtaget af vores passagerer såvel som de af vores gæster, der kommer forbi for at aflevere eller afhente de rejsende.

Derfor søger vi nu forstærkning i form af to medarbejdere til betjening af vores pølsevogn i lufthavnen.

Som salgsmedarbejder i pølsevognen er dit primære fokus at servicere vores gæster ved pølsevognen og det omkringliggende område, hvor vi tilbyder mad- og drikkevarer m.m. via automatløsninger. Til dette forventer vi en synlig og aktiv medarbejder, der sikrer, at vores gæster får en god kundeoplevelse, når de besøger lufthavnen.

Dine arbejdsopgaver vil være tilberedning af pølser, hotdogs etc., klargøring og rengøring af pølsevognen samt kundebetjening. Du bliver desuden medansvarlig for, at området altid er up to date, og vi har en klar forventning om, at du løser de opgaver, der løbende opstår.

Jobbet er en deltidsstilling (gennemsnitligt 25 timer pr. uge), hvor du hovedsageligt arbejder alene i pølsevognen. Du skal være indstillet på, at der både er vagter i dag- og aftentimerne samt i weekender, da vi skal være på pletten, når der er trafik og gæster i lufthavnen.

Din profil

Det er en forudsætning, at du har solid baggrund/erfaring fra salgs- og servicebranchen. Du brænder for god kundebetjening og har et helt naturligt salgsgen. Du har et solidt indblik i og håndterer hygiejne professionelt.

Du skal kunne trives med, at du i jobbet står en del alene. Du vil få masser af kundekontakt, hvorimod dit bagland af kolleger typisk vil befinde sig i andre områder af lufthavnen.

Du er som person energisk, og så tænker du løsningsorienteret, når store som små udfordringer i dagligdagen skal løses.

Du tilbydes

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed. Du får en fast vagtplan, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring.

Medarbejderne i Aalborg Lufthavn arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for vores gæster, hvor vi vil være kendt for en fleksibel og professionel adfærd. Der er en uformel tone, og der lægges stor vægt på gode interne relationer. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et stærkt brand samt ordnede løn- og ansættelsesvilkår.

Kontakt

Yderligere oplysninger om jobbet får du ved at henvende dig til Sales and Service Manager Helle Munch på tlf. 30 23 94 16 i dagstimerne. Vi indkalder løbende til samtaler, så du bedes sende din ansøgning snarest muligt og senest den 22. august.Aalborg Lufthavn – en international lufthavn

I 2016 rejste mere end 1.5 mio. passagerer igennem Aalborg Lufthavn, og det tal stiger kontinuerligt med den rivende udvikling lufthavnen befinder sig i. Det skyldes lufthavnens 350 kompetente og engagerede medarbejdere, der er med til at levere en service helt i top. Dertil kommer vores mere end 5000 gratis parkeringspladser og en terminalbygning, der rummer faciliteter, der er med til at skabe optimale betingelser for vores samarbejdspartnere. Sammen kan vi skabe resultater, og derfor kan Aalborg Lufthavn hvert år åbne dørene for nye spændende destinationer og forbindelser.


Aalborg Lufthavn er et a.m.b.a. selskab, hvor Aalborg, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Rebild og Vesthimmerland kommune udgør den fælles ejerstruktur.

Kontakt
Kontaktperson
Helle Munch (Direkte)
Tlf:
30239416
Adresse
9400 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Kviknummer:
LJA-48466011
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-12-2017
PostNord
Nordjylland
Frist:
24-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.