Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skagerak Pelagic A/S

Skagerak Pelagic A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-06-2017

Salgschef

Om Skagerak Pelagic A/S

Skagerak Pelagic A/S med base i Skagen er en af de førende virksomheder worldwide inden for produktion af pelagiske fiskeprodukter. Virksomheden er særligt specialiseret i sild- og makrelprodukter, der tilpasses efter kundernes behov.

Produktionsfaciliteterne er blandt verdens mest effektive inden for forarbejdning af pelagisk fisk og efterlever alle krav til fødevaresikkerhed og miljø.

For at sikre en fast tilførsel af råvarer og for at få den bedst mulige kvalitet til videreforarbejdning er der etableret samarbejde med et stort antal fiskefartøjer.

Virksomheden er bygget på loyale kunder, og ifølge en nyudviklet strategi er nøglefaktorerne for virksomhedens succes: kvalitet, fleksibilitet og effektivitet både internt i organisationen og i forhold til omverdenen.

Skagerak Pelagic A/S arbejder løbende med at tilpasse sig det eksterne miljø og konkurrencesituationen i branchen, som har ændret sig betydeligt i de seneste år som følge af globaliseringen.

Jobprofil

Som salgschef i Skagerak Palagic kommer du til at arbejde langt bredere og helhedsorienteret, end man normalt gør i en salgsfunktion.

For at du kan få succes med dit salg, skal du også skal have styr på både råvaresituationen der kan ændre sig time for time - og den aktuelle produktions- og omstillingskapacitet i fabrikken.

Du er således ikke isoleret i en salgsfunktion, men er derimod i tæt dialog med mange kolleger rundt i organisationen.

Samtidigt er du i dialog med BtB kunder rundt om i verden, og du har både fokus på at udvikle salget til eksisterende og nye kunder.

Som salgschef i Skagerak Pelagic bliver det din opgave at fastholde og udbygge salget af forædlede pelagiske produkter til BtB kunder. På en række europæiske markeder bliver du en af de drivende kræfter i virksomhedens eksportrettede aktiviteter gennem en kombination af løbende opfølgninger, kundebesøg, samarbejde om nye produkter, messedeltagelse, anden promovering, deltagelse i relevante netværk osv.

Du kommer til at bygge videre på de muligheder, der er med pelagiske produkter. De muligheder forventes du at kombinere med din salgserfaring i forhold til opdyrkning af nye markeder og samarbejde med nye kunder. Her forestår du opsøgende salg og skaber interesse og opmærksomhed om de kvalitetsprodukter og løsninger, virksomheden kan tilbyde.

Du kommer til at spille en central rolle i vurderingen af, hvad der er de rigtige salgskanaler på de enkelte markeder. Samtidigt forventes du at følge og være på forkant med udviklingen på markedet og kundernes behov samt at dele din viden internt.

Du vil blive en del af en virksomhed med et højt energiniveau og et højt ambitionsniveau. Samtidig får du muligheden for at påvirke og forme din egen stilling, og derigennem bevise hvad du kan udrette, når du får de rigtige rammer.

Du kommer til at opbygge og vedligeholde personlige og kommercielle relationer på alle niveauer internt og hos kunderne.

Du får reference til salgsdirektøren.

Personprofil

Du kan dine operationelle salgsteknikker til fingerspidserne, og du er skarp til at kommunikere på en klar, troværdig og tillidsvækkende måde.

Dit fokus er udpræget kommercielt, og du har et godt kendskab til markedsmekanismerne inden for BTB salg af forædlede fødevarer på eksportmarkederne.

Du bliver oplevet som en ærlig og reel købmand, der har fokus på, at begge parter gør en god handel.

Du har tidligere bevist, at du er en kompetent forhandler.

Du har en kommerciel baggrund med nogle års international salgserfaring - særligt inden for forædlede fødevarer.

Som person er du vedholdende, energisk, initiativrig og resultatorienteret.

Du trives i en stilling, hvor du får stor frihedsgrad til at arbejde med dine kunder, men hvor du samtidig arbejder tæt sammen med dygtige og engagerede kolleger på tværs af afdelinger.

Du behersker tysk og engelsk på forhandlingsniveau.

Du forventes at have (eller tage) bopæl i fornuftig køreafstand fra Skagen.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke, der forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Kontakt
Kontaktperson
Jens Erik Hedegaard
Tlf:
2244 0406
Adresse
Coasterkaj 1
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2017
Udløber:
06-08-2017
Kviknummer:
LJA-47156314
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
08-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.