Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-02-2018

Sagsbehandler til fast stilling i Hjælpemiddelenheden

Vi søger en medarbejder til en fast fuldtidsstilling som sagsbehandlende fysio-/ergoterapeut i Hjælpemiddelenheden med start hurtigst muligt.
 
Vi søger en medarbejder, der formår at betjene vores borgere og pårørende i en balance mellem myndighed og empati, og som kan arbejde selvstændigt og ansvarligt med opgaverne.

Hjælpemiddelenheden - der udgør én af myndighedsafdelingens i alt fire enheder - består af 17 medarbejdere.
 
Dit arbejde vil primært være rådgivning, vejledning og sagsbehandling af ansøgninger vedrørende Servicelovens § 112 varige genbrugshjælpemidler, § 113 varige forbrugsgoder, §113b midlertidigt behov for hjælpemidler og forbrugsgoder samt § 116 vedrørende mindre boligændringer. Derudover vurdering af behov for arbejdsmiljøhjælpemidler til plejepersonale.
Du vil i forbindelse med arbejdet også skulle foretage hjemmebesøg, og du skal derfor være indstillet på, at der er arbejdsopgaver ud af huset. Arbejdspladsen har mulighed for at stille bil til rådighed i arbejdstiden. Herudover ligger der også i stillingen en opgave omkring høreomsorg, hvor der skal foretages faste hjemmebesøg, gives råd og vejledning samt træffes afgørelse i henhold til Servicelovens §112.
 
Vi lægger vægt på at du har:

   • Relevant uddannelse som f.eks. ergo – eller fysioterapeut
   • Erfaring med hjælpemiddelformidling
   • Personlige kompetencer som selvstændighed, fleksibilitet, samarbejdsevne, struktur og overblik
   • Evne til at lytte og mestre den vanskelige samtale
   • Kendskab til CSC omsorgssystem og Vitae Hjælpemiddelsystem vil være en fordel men ingen betingelse
   • At du er imødekommende og lyttende over for borgerne og deres behov, naturligt med respekt for den lovgivning og det serviceniveau, der er på området  

Vi tilbyder et spændende arbejde i en enhed, hvor vi vægter vores fem værdier: Helhed, kvalitet, professionalisme, fleksibilitet og arbejdsglæde, højt. En stilling, hvor der er mulighed for sparring med kollegaer, både med samme og andre fagligheder end ergoterapeut. Vi har et godt netværkssamarbejde både indenfor og uden for Kommunen, som du også naturligt vil blive en del af. Der vil være mulighed for både faglig og personlig udvikling.
 
Vi lægger vægt på det gode samarbejde og at dialogen mellem kollegaerne foregår i en uformel tone, hvor vi taler til hinanden og ikke om hinanden. Vi vil være hinandens bedste forudsætninger og arbejder ud fra, at vi kan selv, men ikke alene. Vi har stort fokus på borgers selvhjulpenhed – dem der kan selv, skal selv.
 
Vi gør opmærksom på, at der inden ansættelse indhentes straffeattest.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger kan du få ved henvendelse til faglig koordinator Mette Birk Christensen, tlf. 9845 5295 mellem 8.30-9.00. eller pr. mail: mech@frederikshavn.dk
 
I forbindelse med opslaget af stillingen benytter vi elektronisk rekruttering. Derfor bedes du søge via nedenstående ansøgningsknap og her vedlægge oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse, eksamensbeviser m.m.
 
Ansøgningsfrist: d. 22. februar 2018, kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.

 

 
 

Kontakt
Kontaktperson
Faglig koordinator Mette Birk Christensen
Tlf:
98455295
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-02-2018
Kviknummer:
LJA-56274804
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Ikea
Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.