Gem annonce
Top-Tek A/S

Top-Tek A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-09-2017

Sælger

Det hele begyndte i 1989 med import og salg af smøremidler. Over årene udviklede virksomheden sig, og i dag leverer Top-Tek A/S højkvalitets reparations- og vedligeholdsprodukter til værksteder, industri, bygge/anlæg, offshore, shipping, transport, auto, landbrug, stat og kommune over hele landet.

Forretningsideen baserer sig på personlig service og kontakt til kunderne, en solid teknisk support samt dag til dag levering. Ambitionerne er høje, og vejen til at udvikle virksomheden yderligere er at øge dialogen med kunderne markant.

Der er et ledigt distrikt i Nordjylland. Vi søger derfor en


Energisk og ambitiøs sælger


Meget attraktiv provisionsordning

Du kommer til at arbejde med alle typer af virksomheder, og du vil skulle opbygge din egen kundeportefølje allerede fra første dag. Selve salget handler i høj grad om at præsentere og vise kunderne hvordan produkterne virker det er ikke bare snak. Du arbejder under meget frie rammer med direkte reference til distriktschefen.

Du drives af at tjene gode penge. Du vil blive aflønnet med en attraktiv provision og med en garanti for en minimumsprovision. Du brænder stærkt for den daglige salgsmæssige udfordring, og du trives bedst på landevejen og ude hos kunderne. Du synes produkterne, og det de kan gøre for kunderne, er vildt spændende, og du har svært ved at sidde stille. Du ser udfordringer frem for begrænsninger. Der ligger en intensiv introduktionsplan klar, og på den tekniske side bliver du naturligvis klædt godt på, inden du bliver sluppet løs.

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra lignende job. Det er derimod et krav, at du har lysten og viljen til at blive en dygtig sælger. Der er ikke krav om nogen speciel uddannelse, men du skal naturligvis have en god forståelse for kundernes tekniske udfordringer, og hvordan du vil kunne hjælpe dem.

Som person er du udadvendt og god til at åbne døre, holde dialogen. Du trives bedst, når der er travlt, og bliver der stille, tager du selv initiativ.

Du vil få bil og diverse tekniske hjælpemidler stillet til rådighed, og du kommer til at arbejde ud fra din private bopæl.

Send ansøgning til toptek@protex.dk

Ved spørgsmål til jobbet ring til Distriktschef Knud H. Petersen Tlf. 25574766


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Top-Tek A/S
Industrivej 2
6690 Gørding
Kontaktperson
Knud H. Petersen
Tlf:
2557 4766
Adresse
Industrivej 2
6690 Gørding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2017
Udløber:
01-10-2017
Kviknummer:
LJA-48981009
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Dansk Supermarked
Aalborg, Nordj...
Frist:
19-10-2017
Dansk Supermarked
Aalborg, Nordj...
Frist:
19-10-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.