Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vester Mariendal Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-07-2018

Rotationsmedarbejder som pædagogmedhjælper til Centerafdeling Vestermariendal Skole, Afd. Nord, Løvbakken 6, 9400 Nørresundby.

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

I centerafdeling, som dels rummer en specialklasserække for børn med vidtgående psykisk/fysiske handicaps, samt et helhedstilbud for børn med multiple handicaps, er en 37 timers medhjælperstilling ledig til besættelses af en rotationsmedarbejder. Stillingen er ledig i perioden 1.9.18 -28.2.19. Stillingen er placeret i Helhedstilbuddet.

Arbejdet kræver en solid medarbejder både fysisk og psykisk, der evner at reflektere over egen praksis; en medarbejder, der forstår vigtigheden i at være nærværende og rolig i mødet med svært handicappede børn.
Vi ser gerne en medarbejder med motivation og evne for pædagogisk arbejde, samt pleje og omsorgsarbejde. Personer med et uddannelses ønske indenfor det pædagogiske eller sundhedsmæssige felt vil blive foretrukket. Personer med erfaring indenfor disse område vil ligeledes blive foretrukket.

Arbejdet vil består i at yde støtte til børn i form af hjælp til spisning, bleskift, støtte i kontakt til andre samt kommunikationsstøtte. Deltagelse til varmtvandsvømning, aktiviteter i sanserum, kørestolsdans o.a.

Vester Mariendal Skole er beliggende ca. 4 km syd for Aalborg Centrum. Skolen er indviet i 1968 og udbygget i flere omgange. Skolen har ca. 500 elever fordelt på børnehaveklasser til og med 9. klasser. Skolen er 2-sporet i indskolingen og på mellemtrinnet. Overbygningen er 3-sporet, idet skolen er overbygningsskole for Kærbyskolen.  Endvidere har Vester Mariendal Skole et specialklasse-spor for fysisk handicappede elever med specifikke indlæringsvanskeligheder samt et specialklasse-spor på tidligere Løvvangskole for elever med massive indlæringsvanskeligheder.
 
Vester Mariendal Skole står over for en stor renovering af læringsmiljøet og skolen udvides med en ny bygning til at huse yderligere 80 elever. Samlet budget for projektet er 102,5 mil.
 
Vester Mariendal Skole er en velfungerende skole med 100 interesserede, engagerede, udviklingsparate og veluddannede medarbejdere.

Sammen med din ansøgning bedes du medsende dokumentation for, at du opfylder betingelserne for at kunne ansættes som rotationsvikar. Dokumentationen får du ved henvendelse til enten din a-kasse eller dit Jobcenter.

Kontakt
Kontaktperson
Jesper Stoumann
Tlf:
31994099
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2018
Kviknummer:
LJA-63014896
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Salling Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.