Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LandboNord

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-04-2018

Revisorelev i ØkonomiRådgivningen hos LandboNord

Er du interesseret i et intensivt læringsforløb? Brænder du for tal og kvalitet? En hverdag i et dynamisk miljø, hvor faglighed og kunden er i centrum – og hvor din leder anerkender din indsats? 

Så bliv revisorelev i ØkonomiRådgivningen hos LandboNord, hvor du indgår på lige fod med dine kolleger og løbende får større udfordringer og egne ansvarsområder. Vi søger to revisorelever til hovedkontoret i Brønderslev og en revisorelev til vores kontor i ­Fjerritslev med start midt september 2018.

Om dig
Som vores kommende revisorelev har du afsluttet din finansøkonom-, financial controller- eller HHX-uddannelse. Du får en bred kontakt til både kolleger, kunder og leverandører, så det er vigtigt, at du er imødekommende og serviceminded. Du er på forkant med digitalisering og går gerne forrest i udviklingen af de interne arbejdsmetoder. Du er ansvarsbevidst, fleksibel og samarbejdsvillig – og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du har masser af gå-på-mod og er villig til at gøre en indsats for at afslutte dine opgaver til tiden og med et godt resultat.

Om jobbet
Din elevuddannelse består af et veltilrettelagt uddannelsesforløb, hvor du gennemfører skoleforløb i Revision på Aarhus Business College – samtidig med at du arbejder. Du får dermed mulighed for at benytte den lærte teori i dit daglige arbejde. Du vil være i tæt dialog med dine uddannelsesansvarlige, og vi tilbyder et uddannelsesforløb med rige muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Dit daglige arbejde vil bestå af samarbejde i teams, hvor vi arbejder med regnskaber og digitalisering af økonomiopgaver. Allerede tidligt i forløbet får du dine egne ansvarsområder. Du kommer til at arbejde selvstændigt med opgaver indenfor:

  • Bogføring
  • Momsregnskab
  • Udarbejdelse af årsrapporter
  • Udarbejdelse af skatteregnskab
  • Implementering af digitale løsninger i regnskabsudarbejdelsen
  • Ad hoc opgaver i afdelingen

Lyder jobbet som noget for dig?
Så send din ansøgning, CV og eksamensbevis til job@landbonord.dk. 

Vi inviterer løbende til samtaler – og vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse 
September 2018

Ansøgningsfrist 
6. maj 2018

Arbejdstid 
37 timer om ugen

Lokation
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev 

Brøndumvej 12 
9690 Fjerritslev 

Har du spørgsmål til stillingen?
Anne Mie T. Kristensen
Revisorassistent
Tlf. 9624 1748

Cecilie Sander Laursen
Revisorassistent
Tlf. 9624 1746

LandboNord er en konsulentvirksomhed med store ambitioner. Vi har mere end 230 medarbejdere, som rådgiver fødevareproducenter indenfor regnskab, budget, skat samt husdyr- og planteproduktion. I LandboNord har vi dyb indsigt i vores kunders virkelighed, og vi har absolut fokus på service, så vi altid kan levere højeste kvalitet. Derfor er vores medarbejdere ikke kun fagligt kompetente. De er også udadvendte, inkluderende samt gode netværkere, der altid er parate til at tage ansvar for egne resultater.

Kontakt
Kontaktperson
Anne Mie T. Kristensen
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-04-2018
Kviknummer:
LJA-59807390
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.