Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
HS Revision & Rådgivning

HS Revision & Rådgivning

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-10-2017

Revisor / revisorassistent

HS Revision & Rådgivning, Godkendt Revisionspartnerselskab, Pandrup

Vi har snarest muligt brug for en yderligere revisor/revisorassistent til vores kontor i Pandrup, som kan indgå i vores team af dygtige medarbejdere.

Vi søger

Du skal have nogle års praktisk erfaring og gerne være uddannet HD-R eller måske cand.merc.aud., have erfaring med udarbejdelse af regnskaber for både selskaber og personlige virksomheder, herunder også med den relevante skatte- og momslovgivning.

Du skal selvstændigt kunne medvirke ved udarbejdelse af regnskaber og skatteopgørelser for både selskaber og personligt erhvervsdrivende. Og herudover skal du deltage i mindre rådgivningsopgaver for vores kunder. Alle kunder serviceres i samarbejde med en statsautoriseret eller registreret revisor.

Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, har øje for både helheden og detaljerne. Du skal kunne bevare overblikket, når der er travlt.

Udover at du skal kunne håndværket, er det afgørende vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker, da du vil have tæt samarbejde med kunder og kollegaer. Du skal have god situationsfornemmelse og evne til at skabe relationer med vores kunder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med varierede og spændende kundeopgaver. En stilling som giver absolut gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder det nyeste indenfor teknologi og systemer, og vi har gode arbejdsforhold og -miljø.

Du vil blive en del af et velfungerende team af 9 erfarne medarbejdere og som hjælper hinanden i et godt socialt arbejdsmiljø. Vi har styr på vores kvalitet, opgaveplanlægning og struktur på vores arbejdsgange, hvilket giver ro, når der er travlt.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold, som bl.a. inkluderer en god pensions- og forsikringsordning, feriefridage og en frokostordning.

Stillingen vil have et fair niveau af overarbejde i statusperioden, som afspadseres hen over efteråret. Vi prioriterer en arbejdsplads, så der er plads til fritid og familie.

Kontakt
Send ansøgning og CV på mail til statsautoriseret revisor Peter Wulff Andersen til: pwa@hsrevi.dk.

Ønsker du yderligere oplysninger eller en uforpligtende drøftelse om stillingen, kan du kontakte Peter på direkte nummer 9973 0305 eller mobil 2429 5060. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om HS Revision & Rådgivning
Vi er et veletableret nordjysk revisions- og rådgivningsfirma, som arbejder for små og mellemstore virksomheder.

Vi brænder for at se muligheder og gode løsninger for vores kunder og har en forretningsorienteret tilgang i vores rådgivning og opgaveløsning i øjenhøjde med vores kunder. Vi holder, hvad vi lover og har et højt serviceniveau.

Vi har en god størrelse og medarbejderstab med lang anciennitet. Vi kan derfor løse alle kundeopgaver i høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Vi er kendetegnet ved en meget tæt og personlig kontakt til vores kunder. Og så har vi en flad organisationsstruktur med alle de fordele, det giver med hensyn til dynamik og beslutningskraft. Ved særopgaver på skatteområdet med høj kompleksitet, samarbejder vi med flere af landets bedste rådgivere på deres felt.

Se mere om vores firma og dine kommende kollegaer på www.hsrevi.dk

Kontakt
Kontaktperson
Peter Wulff Andersen
Tlf:
9973 0305
Adresse
Torvegade 7
9490 Pandrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-10-2017
Udløber:
18-11-2017
Kviknummer:
LJA-50321573
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-10-2018
Vikarboxen ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.