Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Filstedvejens Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2017

Relationelt stærk, uddannet dansklærer med tydelig klasseledelse til #Filstedvejens.

Relationelt stærk, uddannet dansklærer med tydelig klasseledelse til  #Filstedvejens.

Vor kommende lærer i indskolingen fortæller her om sit professionelle virke:
 
"Mangfoldighed er en gave, både blandt kollegerne og børnene. Jeg tror på alle børns grundlæggende ret til at tilhøre et socialt læringsfællesskab. Det betyder at inklusion handler om kreativ undervisningsdifferentiering, virkningsfuld pædagogisk relationskompetence og skarp klasseledelse. Værktøjerne hertil udvikler jeg sammen med mit medstyrende årgangsteam og min ledelse.
Jeg har en særlig kompetence i og talent for danskundervisning. Fordi eleverne oplever at være medskabere af det pædagogiske indhold, finder de det meningsfyldt at lære fra mig.
Jeg kan identificere mig med et læringsmiljø, der har fokus på bevægelse, faglighed og trivsel og hvor teamet er den bærende enhed for at det lykkes. Jeg anvender MinUddannelse til at understøtte mine mål som klasselærer på 2. årgang. Jeg inviterer til fælles forberedelse med mit team og er bevidst om at jeg lykkes kun når teamet lykkes. Det er også i årgangsteamet, vi udvikler pædagogikken så alle elever er en del af læringsfællesskabet. Jeg er ikke bleg for at undervise de øvrige humanistiske fag på årgangen og tilegner mig gerne et ekstra linjefag, hvis teamet kalder på det.  
Mit udprægede talent for kulturudvikling sætter sit tydelige præg på børnenes læringskultur og udbytte. Den smitter også til mit samarbejde med teamet og ledelsen – sammen har vi fokus på kerneopgaven.
Jeg har erfaring med to-sprogsområdet og udvikler de elever, for hvem Danmarks demokratiske kultur er ny og som er helt nye aktører i Filstedvejens fællesskaber. Her sikrer jeg at børnene møder en pædagogisk professionel, der baner vejen til at være et helt medlem af årgangsfællesskabet.
Mine øvrige pædagogiske interesser spænder vidt og jeg bringer dem gerne i spil i mødet med eleverne.
 
Jeg tror på helheder i børns skoleliv og bringer gerne læringsmålene fra den fagdelte undervisning videre i DUS-tilbuddet. Jeg er særligt stærk i min relationskompetence – også til forældrene. Mine resultater i forhold til at knytte professionelle bånd til forældrene løfter hele skolens forældresamarbejde.
Jeg har respekt for kulturen men udfordrer den når jeg prøver nye initiativer. Mine ambitiøse mål for elevernes udvikling er tydelige for eleverne, forældrene, teamet og ledelsen.
Integritet forventer jeg af mine kolleger og min ledelse - og de kan forvente det af mig."
 
 
FAKTA:
http://www.filstedvejensskole.dk rummer skoleplan, trivselsplan og værdigrundlag.
http://www.nogetathavedeti.dk viser vort skolevæsens værdier og politikker.
http://www.facebook.com/filstedvejens rummer billeder og andet fra skolens liv.
http://www.facebook.com/SkolelederensBlog viser glimt af din ledelse.
 
Stillingen er en fast stilling normeret til 37 timer
#Filstedvejens skal opleves i virkeligheden. Der er ikke formel rundvisning men besøg gerne skolen. Giv besked forud til CDN-skole@aalborg.dk - For yderligere oplysninger kontakt skoleleder Claus Drachmann på + 45 22 69 20 22.
 
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansøgning under 500 ord. Medsend portfolio eller eksempler på didaktiske forløb – gerne som links til google eller web. Vi rekrutterer efter værdier, færdigheder og prioriteringer i  Aalborg Kommunes Skolers Learning Pipeline- medarbejderprofil.
Vor samtale foregår i et klasseværelse, hvor der vil være muligheder for at give konkrete eksempler på at undervisningens organsering og afvikling.
Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejder er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest. Læs mere på  http://www.aalborgkommune.dk/attest
 
 


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=37decd25)

Kontakt
Kontaktperson
Claus Drachmann
Tlf:
99313131
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2017
Kviknummer:
LJA-53310198
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-06-2018
Jammerbugt Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
11-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.