Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind AS

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-02-2018

Projektleder til komfortventilation hos Technor


Technor ApS i Hobro søger en selvstændig og dygtig projektleder, der kan håndtere opgaver for virksomhedens kunder i Jylland inden for komfortventilation.

Der søges en projektleder, som har en solid teknisk viden inden for komfortventilation, og som kan varetage tilbuds- og projektstyringen af ventilationsløsninger.

Jobbet

Du bliver del af en velfungerende projektgruppe i en mindre afdeling, hvor du selvstændigt får ansvaret for egne projekter fra projektering og tilbud til aflevering. Dine opgaver vil være projektering og tilbudsgivning af indkomne forespørgsler samt efterfølgende planlægning og styring af ordrede projekter, herunder indkøb, levering og montering i tæt dialog med kunder, underleverandører og montører. I processen sikrer du at alle aftaler overholdes, så der holdes en høj kvalitetstandard.

Kunderne er typisk hovedentreprenører samt erhvervs- og produktionsvirksomheder. Distriktet er primært områderne Aalborg, Aarhus og Vejle, men opgaver i det øvrige Jylland kan forekomme.

Arbejdsopgaver:

 • Projektering og tilbudsgivning af indkomne forespørgsler
 • Lede og administrere projekter fra tilbud til aflevering hos kunden
 • Ansvarlig for økonomien på projekter, budgetopfølgning og fakturagrundlag
 • Indkøb til projekter
 • Planlægning af montage
 • Udarbejdelse af anlægsdata og dokumentation
 • Kommunikation med kunder, leverandører og montører
 • Rapportering af projekter til leder og kunder

 • Din baggrund

  Du har flere års erfaring med komfortventilation og en stor viden inden for området. Du forstår at styre egne projekter med kunderne i fokus, og har arbejdet enten som projektleder, sælger, tekniker eller lignende i en del år. Du kan også komme fra en beslægtet branche, hvor du har tilegnet dig en viden om komfortventilation og gerne vil specialisere dig på området. Vigtigst er, at du har lysten og evnerne til at arbejde professionelt med området.

  Personprofil

  Du arbejder selvstændigt, er vant til at styre din arbejdsdag og sætter pris på handlefriheden. Du kan se dig selv i en mindre virksomhed, hvor samarbejde, ordholdenhed og ansvarlighed er nøgleord i målsætningen om at give kunderne den bedst mulige løsning. Desuden kan du nikke genkendende til flg.:
 • Struktureret, serviceminded og har et godt overblik
 • Du har en teknisk baggrund som f.eks. maskinmester, VVS tekniker, ingeniør, eller en praktisk baggrund inden for ventilationsbranchen
 • God teknisk indsigt i ventilation eller beslægtet branche
 • Du er selvstændig, kan træffe beslutninger og få projektet til at være en god proces for kunden
 • Fortrolig med IT på brugerniveau - der anvendes C5 og AutoCAD

 • Du tilbydes

  Ansættelse i en mindre virksomhed i vækst, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde. Et stærkt og anderkendt produktprogram, som efterspørges i markedet. En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, mulighed for stor medindflydelse og et frit job, hvor du selv planlægger din dag.

  Vi afholder løbende samtaler, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Møller på 3021 4515. Opstart er efter aftale.

  -------------------------------------  Technor ApS har eksisteret siden 1998 og har kontor og værksted i Hobro samt en afdeling i Sorø på Sjælland. Virksomheden leverer og monterer procesventilation, komfortventilation, støvsugningsanlæg, svejserøgsudsugning, filteranlæg og service til træ-, metal-, plast- og fødevareindustrien, og er med deres viden og mange år i markedet, blandt de førende i branchen.

  Læs mere på www.technor.dk

  Kontakt
  Kontaktperson
  Niels Møller
  Tlf:
  70702333
  Adresse
  9000 Aalborg
  Danmark
  Praktisk information
  Oprettet:
  06-02-2018
  Kviknummer:
  LJA-55941142
  Jobtype:
  Fuldtid
  Arbejdsområde:
  Ingeniør og naturvidenskab,
  Industri & Håndværk
  Beliggenhed
  Beregn rute-/rejseplan
  Fra:
  Til:
  Lignende job
  Skov A/S
  Skive, Vestjylland
  Frist:
  08-08-2018
  Skov A/S
  Skive, Vestjylland
  Frist:
  10-07-2018
  Job fra denne arbejdsgiver
  Brønderslev, Nordjylland
  Frist: 
  10-08-2018
  Rebild, Nordjylland
  Frist: 
  07-08-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  30-07-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  23-07-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  17-07-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  28-06-2018
  Opret dit CV

  Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

  Få en jobagent

  Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.