Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-03-2018

Projektleder til implementering af digitale forandringsprocesser på Børne- og Famillieområdet

Har du lyst til at arbejde med komplekse og udfordrende forandringer? Så er en spændende stilling som projektleder med fokus på forandringsledelse og implementering af små og store digitaliseringsprojekter på Børne- og Familieområdet i Jammerbugt Kommune lige noget for dig.

Vi søger en medarbejder med en organisationsorienteret tilgang til IT. Du kommer ikke til at være direkte ”hands-on” ift. den tekniske implementering, men det er en fordel, at du har en teknisk baggrund. Du skal kunne formidle IT i et enkelt og ikke-teknisk sprog samt kunne motivere og engagere brugerne i anvendelsen af nye IT-tiltag. Med andre ord vægtes dine relationelle og kommunikative kompetencer højere end teknisk kunnen.

Opgaven, der ligger lige for
De næste tre-fire år skal vi bl.a. implementere den nye digitale samarbejdsplatform Aula i skoler og dagtilbud. Som projektleder for Aula-projektet vil du skulle gå forrest i implementeringen af et samarbejdsredskab, som har berøringsflader med mange interessenter - børn, forældre og medarbejdere på skoler og dagtilbud samt i kommunen. Du vil derfor indgå i mange samarbejdskonstruktioner.

I funktionen som projektleder bliver du støttet af et fælles digitalt styringsværktøj fra leverandøren og din opgave bliver at planlægge Jammerbugt kommunes implementeringsopgaver, udførelse og kommunikation.

I rollen som projektleder vil du være med til at skabe rammerne for, hvordan Brugerportals-initiativet (BPI) skal udfolde sig på både kort og langt sigt i vores forvaltningsområde.

Samtidig er der også i Jammerbugt Kommune stort fokus på datasikkerhed. På forvaltningsniveau vil du vil få ansvaret for rådgivning, vejledning og administration – dette vil ske i et tæt samarbejde med Jammerbugts Kommunes sikkerhedsrådgiver.

Opgaver på længere sigt
Børne- og familieområdet er et højt prioriteret velfærdsområde, som aktuelt gennemgår en massiv digital omstilling. Du vil være medskabende i denne omstilling og understøtte lokale processer, der fx vedrører forenkling af arbejdsgange, support af administrative medarbej-dere og borgere mv. Du vil i høj grad være med til at skabe din egen stilling.

Som projektleder vil du bl.a. have til opgave at sikre følgende aktiviteter

 • Projektetablering herunder mål, værdiskabelse, projektbeskrivelse, forandringsledelse, ressourceallokering og krav til IT-infrastruktur etc.
 • Udarbejdelse af kommunens plan for implementering af Aula herunder uddannelse, udrulning og datamigrering baseret på leverandørens planer
 • Udarbejdelse og gennemførelse af plan for kommunikation med interessenter
 • Styring af ibrugtagningen af specifikke IT-systemer på skoler og dagtilbud
 • Koordinering af videndeling og supportfunktion
 • Koordinering af arbejdet med superbrugerne

Vi forventer, at du
 • Har en relevant akademisk baggrund
 • Har IT-projektledelseserfaring
 • Er god til at kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt
 • Har erfaring med kommunikationsopgaven i større forandringsprojekter
 • Har kendskab til og helst erfaring fra kommunale organisationer - gerne på dagtilbuds- og skoleområdet
 • Kan begå dig i en politisk styret organisation
 • Har erfaring med implementering af tværgående IT-løsninger
 • Evner at arbejde helhedsorienteret og på tværs af fagområder
 • Kan fastholde retning og fremdrift i komplicerede projekter
 • Er analytisk, initiativrig, selvstændig, struktureret og udadvendt
 • Kan arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team og bidrage til sparring.

Jammerbugt Kommune kan tilbyde
 • Et udfordrende og spændende arbejdsmiljø, hvor du får en høj grad af indflydelse på implementeringen af et stort digitaliseringsprojekt.
 • En uhøjtidelig og engageret organisation, der sætter samarbejde og helhedstænkning højt.
 • Et godt arbejdsmiljø blandt dygtige og hjælpsomme kolleger.

Organisatorisk placering
Du refererer til lederen af Forvaltningsservice, som arbejder med udvalgsbetjening, sekretariatsopgaver, kørselskoordinering, økonomistyring, udviklingsopgaver samt ledelsesinformation i Jammerbugt Kommunes Børne- og Familieforvaltning.

I dagligdagen vil du indgå i et tæt samarbejde med konsulentgruppen på Skole- og dagtil-budsområdet, som består af pædagogiske- og generalistkonsulenter på både dagtilbuds- og skoleområdet, samt ressourcepersoner decentralt på forvaltningsområdet. Samtidig kræver opgaveløsningen et gensidigt, forpligtende og tæt samarbejde med IT-afdelingen. IT-afdelingen vil dermed tilbyde mulighed for sparring, kompetenceudvikling og løbende faglig opdatering.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er normeret til 37 timer og ønskes besat fra den 1. maj 2018.

Vi tilbyder en attraktiv løn i forhold til uddannelse, kvalifikationer og kompetencer – og i henhold til gældende overenskomst og principperne for Lokal Løn.
Arbejdsstedet er administrationsbygningen i Fjerritslev, Danmarksgade 3, 9690 Fjerritslev, men du skal påregne en del møder ude af huset.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 19. marts 2018 kl. 12.00, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. marts 2018.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere informationer om stillingen ved at kontakte skolekonsulent Helle Nørgaard Pedersen på telefon 72 57 71 43 eller leder af Forvaltningsservice Jacob Dahl Andersen på telefon 72 57 78 21.

 

Kontakt
Kontaktperson
Alan Wervick
Tlf:
-
Adresse
9690 Fjerritslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-03-2018
Kviknummer:
LJA-57083650
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-08-2018
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.