Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
CALUM A/S

CALUM A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-08-2017

Projektchef

Til CALUM A/S søges en dygtig og kompetent Projektchef til varetagelse af en række centrale opgaver i forbindelse med CALUM A/S ekspansion.

Der er tale om en stilling med en bred opgaveportefølje og med et betydeligt fagligt ansvar.

Jobbet

Projektchefen har ansvaret for egne byggesager; fra udvikling af projektet, over udbud og kontrahering med totalentreprenør til færdigbygget projekt inden for tid, økonomi og kvalitet.

Stillingen som Projektchef refererer direkte til virksomhedens direktør, Jakob Axel Nielsen, og er fysisk placeret i Aalborg.

De primære arbejdsopgaver er følgende:

  • Deltagelse i udvikling af nye projekter
  • Projektering og forhandlinger om nye projekter med entreprenører
  • Udarbejdelse og indgåelse af entreprisekontrakter
  • Myndighedsbehandling
  • Gennemførelse af byggeprojekter

Kompetenceprofil
Du har en uddannelsesmæssig relevant baggrund men din erfaring vægter højere end dit uddannelsesniveau. Erfaringen gør dig i stand til at optimere det enkelte projekt inden for pris og kvalitet.

Du har overblik og evnen til at arbejde med fl ere komplicerede projekter samtidigt.

Du skal udvise ansvarlighed, professionalisme og handlekraft og være struktureret og systematisk i din arbejdsform. Det er vigtigt, at du har gode kommunikative egenskaber.

I øvrigt
Der er tale om et job i en velkonsolideret virksomhed med fremdrift og visioner og med et betydeligt vækstpotentiale. Du indgår i team med 15 højt motiverede medarbejdere.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig gage som fuldt ud modsvarer dine kvalifi kationer, herunder nødvendig relevant efteruddannelse.

Tiltrædelse snarest muligt.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør Jakob Axel Nielsen, tlf. 29 31 00 00, til hvem du også bedes sende ansøgningen på e-mail: jax@calum.dk.

CALUM A/S beskæftiger sig med udvikling af fast ejendom. CALUM A/S står for god arkitektur og kvalitet på de bedste beliggenheder. Gennem tæt samarbejde med førende arkitekter har CALUM A/S udviklet en række spændende erhvervs- og boligprojekter, hvoraf fl ere har modtaget priser for godt og smukt byggeri. Igennem de seneste år har CALUM A/S navnlig udviklet og solgt en del større ejendomsprojekter, både almene, udlejningsbyggerier samt ejerboliger. CALUM A/S har i kraft af veluddannede og erfarne medarbejdere betydelige kompetencer inden for fast ejendom og fi nansiering. CALUM A/S har et tæt samarbejde med et netværk af faste samarbejdspartnere og opfører projekter i hovedsageligt totalentreprise.

Kontakt
Kontaktperson
Jakob Axel Nielsen
Tlf:
2931 0000
Adresse
Strandvejen 2A, PLAZA
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-08-2017
Udløber:
22-09-2017
Kviknummer:
LJA-48754250
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.