Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Jubii Media Group

Jubii Media Group

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-10-2017

Programmatic Manager

Jubii Media Group søger en skarp og passioneret Programmatic Manager, som brænder for online medier. Er du struktureret, analytisk og har en god portion teknisk forståelse? Så er du måske den, vi søger.

Stillingen
Som Programmatic Manager får du en central rolle i håndtering og optimering af vores programmatiske setup, som er en vigtig del af forretningen i vores annoncenetværk hos Jubii Media Group. En stor del af opgaven er at få kommercielle og tekniske muligheder til at gå op i en højere enhed og sikre, at de fungerer bedst muligt.

Fra kontoret beliggende ved Nørreport Station, København, skal du være med til at forstærke vores digitale annonceprodukter. Du skal være villig til, og nysgerrig på, at gå i dybden med det tekniske setup i programmatic og adserving, ligesom du interesserer dig for, hvordan ændringer ét sted påvirker performance andre steder.

Dit arbejde vil i høj grad bestå i at analysere og optimere udviklingen af vores programmatic opsætning på tværs af vores netværk i samarbejde med dine nærmeste kollegaer. Der vil være en stor del projektarbejde, både i relation til test og integration af nye programmatic og ad-tech teknologier, men også i forbindelse med produktudvikling af nye annonceformater på tværs af vores netværk og platforme.

Du skal kunne forklare komplekse problemstillinger til interessenter, som ikke har samme forståelse og indsigt i programmatiske platforme og digitalt annoncesalg, hvilket stiller krav til dine kommunikationsevner.

Du får reference til Netværksdirektøren, som du har et tæt samarbejde med, ligesom du bliver en del af vores AdOps-team. Du er god til at skabe relationer, og du ved, at et godt samarbejde på tværs af koncernen er afgørende for at opnå gode resultater.

Kvalifikationer
Som Programmatic Manager forventer vi, at du brænder for projektledelse og har flair for online medier. Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • Er ihærdig, loyal, ansvarsfuld og god til at kommunikere
  • Er analytisk og struktureret
  • Er god til at skabe overblik og koordinere på tværs af funktioner
  • Elsker at arbejde i et felt, hvor tingene konstant forandrer sig og udfordrer tilpasningsevnen
  • Er selvkørende, en igangsætter og afslutter
  • Kan tage ejerskab over rollen og gerne vil være med til at præge den kommercielle udvikling via arbejdet med programmatic og ad-tech

Vi tilbyder
En udfordrende stilling hvor mulighederne for faglig og personlig udvikling er store og fremtidsudsigterne er gode. Mulighed for selv at forme dagligdagen i en ung og innovativ medievirksomhed. Dygtige og professionelle kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver, og er klar til at lære fra sig. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer, pension mv.

Yderligere oplysninger om stillingen får du ved henvendelse til Netværksdirektør Astrid Thusgaard-Madsen på tlf. 2545 6055 eller atm@jubiimediagroup.dk. Læs mere på www.jubiimediagroup.dk.

Ansøgning vedlagt CV sendes pr. e-mail til: personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende behandler de indkomne ansøgninger og afholder samtaler.

Tiltrædelse:
Snarest muligt.

I Jubii opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn.

Jubii A/S har eksisteret i 20 år på det danske online-marked og er i dag et mediehus, der råder over mere end 250 millioner bannervisninger om måneden fra blandt andre Jubii.dk, DMI.dk, Nordjyske.dk, Denstoredanske.dk, Newsbreak.dk, Bazoom.dk m.fl. Jubii når i samlet nettodækning ud til mere end 70 procent af de danske internetbrugere, hvilket gør Jubii til et af Danmarks største digitale mediehuse. I december 2013 blev Jubii overtaget af NORDJYSKE Medier, der er ét af Europas mest ambitiøse mediehuse og indgår i NORDJYSKE koncernen med over 2000 medarbejdere og en årlig omsætning på 1,2 milliarder kroner.

Kontakt
Kontaktperson
Astrid Thusgaard-Madsen
Tlf:
2545 6055
Adresse
Nørre Voldgade 92
1358 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-10-2017
Udløber:
19-11-2017
Kviknummer:
LJA-50349926
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
IT,
Media
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.