Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Med24.dk ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-12-2017

Product manager til kategorien kosttilskud hos Med24.dk

Med24.dk tilbyder hurtigst muligt en stilling som ”Product Manager” i vores marketingsafdeling i Løkken. For den rette person er der mulighed for et spændende job med selvstændige arbejdsopgaver og mange udfordringer. Du vil få et selvstændigt ansvar for kategorien kosttilskud samt udvalgte leverandører.


Som product manager hos Med24 vil dine opgaver blandt andet bestå af følgende:  • Ansvar for produkternes fremtræden på vores shop

  • Daglig dialog med leverandører

  • Ansvar for egne leverandører samt forhandling af priser

  • Produktion af tekster og guider til vores side

  • Koordination og udarbejdelse af relevante kampagner i samarbejde med marketing

  • Hjælpe kundeservice med fagspecifik rådgivning

  • Sikre god kvalitetskontrol af tekster, herunder i forhold til gældende lovgivning

  • Ad hoc opgaver


Dine kvalifikationer
For at komme i betragtning til stillingen skal du have en relevant uddannelse og faglig viden indenfor kosttilskud samt have en god forretningsmæssig forståelse for salg af varer på nettet. Du kan eksempelvis være farmakonom, kostvejleder, materialist eller lign. med stor interesse for e-handel og online markedsføring. Du er imødekommende, engageret og har mod på at arbejde selvstændigt. Du fungerer godt i et team og lader dig ikke slå ud i travle perioder. Du er perfekt til dansk i skrift og tale samt har gode IT-kundskaber.


Hvad tilbyder vi?
Med24 er en virksomhed i en rivende udvikling. Som product manager hos os bliver du en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor der vil være god mulighed for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at kommunikere med både leverandører, kolleger og samarbejdspartnere, og du vil få en masse udfordringer i trygge rammer.


Er du interesseret?
Er du den vi søger, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningerne behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


----


Mere om Med24.dk
Med24.dk er en ung, ambitiøs og succesfuld nordjysk ehandels-virksomhed. Gennem vores online-butikker i Danmark, Sverige og Norge sælger vi kosttilskud og apoteksvarer til forbrugere i hele Norden.
Ideen til Med24 opstod i en garage, hvor fundamentet var at give forbrugere bedre priser og nemmere adgang til apoteksvarer. Dette arbejder vi fortsat på. Godt 12 år senere er vi veletablerede på alle markeder og har mere end 50 medarbejdere i Løkken. Besøg vores side på www.med24.dk

Kontakt
Kontaktperson
Nils Træholt
Tlf:
96672092
Adresse
9480 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-12-2017
Kviknummer:
LJA-53768969
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Highway 66 Løkken IVS
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-06-2018
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.