Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-06-2018

Praktiserende læger til funktion som fast tilknyttet læge på ældrecenter i Støvring

I maj 2016 blev indgået en politisk aftale mellem PLO, staten, Danske Regioner og KL om implementering af initiativ om faste læger tilknyttet plejecentre. Du kan se aftalen her:

Aftale mellem Praktiserende Lægers Organisation, staten, Danske Regioner og KL om implementering af initiativ om faste læger tilknyttet plejecentre (https://signatur.frontlab.com/Rebild/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=b02e40a68ceb45a18213aa8e3d7dc8a2.pdf)

Faste læger på plejecentre indeholder to elementer:

  1. At borgere på plejecentre tilbydes at skifte til den læge/det lægehus, som er fasttilknyttet til plejecentret og
  2. At der indgås en konsulentkontrakt mellem kommune og praktiserende læge om ydelse af generel sundhedsfaglig rådgivning til plejepersonalet.

Rebild Kommune søger derfor praktiserende læger som fasttilknyttede læger til Støvring ældrecenter Mastruplund. Ordningen er allerede i gang på 3 andre ældrecentre og vil blive udbredt til de øvrige ældrecentre i kommunen.

Som fast tilknyttet læge vil du være praktiserende læge for de beboere, som vælger dig som egen læge. Her foregår patientbehandlingen som vanligt, dvs. honorar i henhold til overenskomst om almen praksis og lokale aftaler (f.eks. § 2 aftaler).

Herudover vil du have en konsulentfunktion overfor ældrecentret for så vidt angår generel sundhedsfaglig rådgivning, dvs. som ikke er relateret til behandlingen af den enkelte patient. Hvad den generelle rådgivning skal indeholde, aftales mellem den fasttilknyttede læge og ældrecentret og tilpasses de lokale forhold.

Eksempler på generel sundhedsfaglig rådgivning kan være:
  • Sundhedsfaglig rådgivning af plejepersonalet på ældrecentrene i form af deltagelse i tværfaglig konference eller ”tavlemøder”, hvor problemstillinger eller faglige emner drøftes. Lægen bidrager med sin viden og kliniske erfaring og udgangspunktet er, at der ikke er behov for mødeforberedelse fra lægens side.
  • Den sundhedsfaglige rådgivning af plejepersonalet kan handle om fx. medicinhåndtering, terminale forløb, depressive ældre, smertestillende og kvalme, kroniker, forebyggelse af genindlæggelser.
  • Indgå i kvalitetsarbejdet med løbende at skabe forbedringer på de involverede plejehjem i forhold til særlige problemstillinger eller temaer

Der vil generelt blive lagt vægt på at etablere et konstruktivt og udviklende samarbejde mellem den fasttilknyttede læge, en fast tovholder på ældrecenteret og det øvrige personale.

Både sololæger og kompagniskabspraksis kan søge om at blive fasttilknyttet læge på plejecentre.

Arbejdstiden til konsulentopgaven foregår kun på et ældrecentre, og aflønnes i henhold til aftalen om fasttilknyttede læge på plejehjem – 901 kr. i timen (1. april 2016 niveau). Transporttid indgår i timeprisafregningen. Der vil i øvrigt blive udarbejdet en individuel konsulentkontrakt.

Støvring Ældrecenteret Mastruplund har 4 boenheder hvori der er 9 + 9 + 9 + 11 lejligheder i hver.

Stillingen arbejdstid er 1,5 timer pr. måned plus transport til konsulentopgaver.

Sådan søger du
Er du/I interesseret i at blive fast tilknyttet læge på et ældrecenter, så send en mail til Inge Kjær Andersen på ikan@rebild.dk.
Angiv i mailen om der søges som sololæge eller det er praksis der søger.

Der vil ikke blive afholdt ansættelsessamtaler, men kommunen vil, hvor der er flere ansøgere end behovet for fast tilknyttede læger, lægge vægt på lægens geografiske nærhed til ældrecentret.

Spørgsmål af indholdsmæssig praktisk karakter kan rettes til udviklingskonsulent i Center Sundhed, Kultur og Fritid Inge Kjær Andersen på mail ikan@rebild.dk eller tlf. 9988 9125. Spørgsmål af faglig overenskomstmæssig karaktær kan rettes til PLO Konsulent Camilla Donslund cdo@dadl.dk

Ansøgningsfristen er den 1. august 2018.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99889988
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2018
Kviknummer:
LJA-62718353
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Takeda
Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Dragsbaekcentret
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.