Gem annonce

PLEJEKOMPAGNIET ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-03-2018

Plejekompagniet søger 2 social- og sundhedhjælpere eller -assistenter til dag- og aftenvagt

Er du uddannet social- & sundhedshjælper eller assistent?? Så har du nu muligheden for at blive en del af Plejekompagniet.

Plejekompagniet er leverandør af personlig pleje og rengøring i Aalborg Kommune. Vi er en arbejdsplads med fokus på arbejdsglæde, faglighed og et højt serviceniveau. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside eller på vores Facebook-side.

Vi søger 2 SSHere eller SSAere  til faste stillinger. En dagvagt på 32 timer om ugen og en aftenvagt på 28 timer om ugen, arbejde hveranden weekend og tiltrædelse hurtigst muligt. 

Vi forventer, at du leverer faglig kvalitet, er uddannet SSH eller SSA, er ansvarlig og at du er imødekommende overfor kunder, pårørende og kollegaer. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til Care, SmartCare, FMK og erfaring fra hjemmeplejen  - men det er ikke et krav.

Er du interesseret?? Så skynd dig at sende en kort ansøgning med billede pr. mail eller via vores hjemmeside. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Hvis du har brug for flere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Heidi Hedegaard Larsen på 23441013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Heidi Hedegaard
Tlf:
98101113
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-03-2018
Kviknummer:
LJA-58039973
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.