Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LandboNord

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-06-2018

Planteavlskonsulenter søges

Vil du være med, hvor det gror?

LandboNord har en solid plads i rådgivningsbranchen, og vi er anerkendte for at levere rådgivning af høj kvalitet, der skaber synlig værdi hos vores kunder. På grund af øget efterspørgsel på vores rådgivning søger vi nu medarbejdere, der skal være med til at rådgive og servicere vores kunder med rådgivning inden for salgsafgrøder og grovfoder.

FORRETNINGSFORSTÅELSE - KUNDETÆKKE OG FLAIR FOR AT SPOTTE BEHOV FOR NYE RÅDGIVNINGSYDELSER
Med reference til chefkonsulenten for PlanteRådgivningen bliver din hverdag præget af rådgivning til en portefølje af egne kunder, hvor fokus vil være på optimering af markdriften, produktionsøkonomi og bundlinjeoptimering. Herudover kommer du til at spille en aktiv rolle, i dels at afdække, men også ind-gå i udviklingen af nye rådgivningsydelser, som skal sikre at LandboNords kunder bliver i stand til at skabe endnu bedre produktionsresultater. Din succes er baseret på, din kommercielle tilgang til arbejdet, hvor du leverer solid rådgivning og løbende plejer dine kunder -  tilsammen medvirker dette til at LandboNords position i markedet fastholdes.

RELATIONSSTÆRK RÅDGIVER MED SKARPT BLIK FOR SALGET
Du er uddannet cand. Agro, Agrobiolog eller Jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion, og har gerne erhvervserfaring fra rådgiverbranchen. Vi har plads til den rette person; den nyuddannede, det faglige fyrtårn og souschefen. Afgørende er din indstilling og din lyst til at gøre en forskel samt din motivation til at være med på rejsen, hvor vi udvikler rådgivningen til at være endnu mere proaktiv.

Som person er du udadvendt med en imødekommende personlighed, du drives af at skabe resultater og har energi og lyst til også at inkludere den tværfaglige rådgivning i og omkring rådgivning af kunden. Andre ser dig som en person, som evner at skabe relationer, og som agerer situationsafhængigt i relation til involvering over for andre, hvor du forstår at lytte og give plads, men også kan træde i karakter ved behov. Med overblik, helhedsorienteret forståelse og en pragmatisk indstilling til den enkelte kun-de/opgave træffer du gennemarbejdede beslutninger, som bærer tydeligt præg af, at du er optaget af kundens produktionsresultater.

VI TILBYDER

  • Et job i et attraktivt rådgivningshus og:
  • En varieret hverdag
  • En central rolle i LandboNords kunders succes
  • Stor indflydelse på udvikling af nye ydelser og produkter
  • En præstationsorienteret kultur, der er præget af fokus på hvordan vi kan gøre en
  • forskel for kunderne
  • Fast løn der matcher dine kvalifikationer

ANSØGNING 
Send din ansøgning til job@landbonord.dk mrk.: planteavlskonsulent.
Der afholdes indledende samtaler den 27. juni.

Tiltrædelse
1. september 2018

Ansøgningsfrist
20. juni 2018

Arbejdstid
37 timer om ugen

Lokation
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev

Har du spørgsmål til stillingen?
Søren Greve Olesen
Chefkonsulent
tlf. 9624 2578

LandboNord er en konsulentvirksomhed med store ambitioner. Vi har mere end 230 medarbejdere, som rådgiver fødevareproducenter indenfor regnskab, budget, skat samt husdyr- og planteproduktion. I LandboNord har vi dyb indsigt i vores kunders virkelighed, og vi har absolut fokus på service, så vi altid kan levere højeste kvalitet. Derfor er vores medarbejdere ikke kun fagligt kompetente. De er også udadvendte, inkluderende samt gode netværkere, der altid er parate til at tage ansvar for egne resultater.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Greve Olesen
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2018
Kviknummer:
LJA-62015423
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Land-, skov- og havebrug,
Økonomi
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dus A - Byplanvejens Skole
Aalborg, Nordjylland
Frist:
23-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.