Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-07-2018

Personlige hjælpere

Hjørring Kommune søger et team af personlige hjælpere til en ung teenage pige, der er bosat i Hjørring med sin familie. 
 
Pigen er kørestolebruger og har behov for hjælp til personlig pleje, RIK, og finger-stimulation, fysioterapeutisk træning og El stimulation.  


Om stillingen
Jobbet foregår i familiens hjem, i skolen, sociale arrangementer, udflugter og andre fritids – aktiviteter, så det unge liv kan bevares sammen med veninder og familien.

Arbejdet tager udgangspunkt i hjemmet efter konkrete beskrivelser af døgnrytme, konkrete tiltag i forhold til træning, som skal medvirke og understøtte pigens forsatte udvikling.

Oplæring og introduktion sker i tæt samarbejde med hjemmet og Hjørring Kommune, der tilbydes teammøder og ved behov supervision.

 
Om dig
Der søges personlige hjælpere, der er fleksible og som må påregne at skulle træde til med kort varsel ved eks. sygdom, ferie m.v., idet hjælpen ydes i døgnets 24 timer. Hjælpen forventes opdelt med 12 eller 16 timer fra kl. 7.00 -23.00 – og med en vågen nattevagt.

Stillingerne kan variere med timetal efter eget ønske.

Jobbet som personlig hjælper kan med fordel kombineres med et studie/uddannelsesforløb eller i forbindelse med et sabbatår, som en ekstra indtjening.

Det er en fordel hvis du har kendskab til arbejdet som personlig hjælper og du er i stand til at udvise empati og samtidig agere professionelt i hjemmet.

Du har kørekort og er ikke ryger. 
 
 
Praktiske oplysninger:

Aflønningen finder sted efter retningslinjer for ansættelse af personlige hjælpere i Hjørring Kommune i henhold til § 94 i lov om social service.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Finn Bernhard på tlf.: 41 22 52 11 (ferie uge 30-31-32) eller afdelingsleder Dorte Kjær på tlf. 30 85 05 09 (ferie uge 28-29) på hverdage mellem kl. 08.00 – 13.00.

Ansættelsessamtaler finder sted umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Du sender en motiveret ansøgning, hvorfor du søger stillingen.

Din ansøgning og dit CV sender du elektronisk til os ved at klikke på "Send ansøgning".


Hvorfor personlig hjælper?
Som personlig hjælper arbejder du med mennesker med fysisk handicap. Vigtigst er, at du har lyst og interesse i at arbejde med mennesker.
Arbejdsopgaverne er meget alsidige og bliver udført i tæt samarbejde med borgeren. Alle opgaver indeholder i større eller mindre grad hjælp til personlig pleje og hygiejne, af- og påklædning, daglig husholdning og andre praktiske opgaver som løft og hjælp med kørestol samt aktiviteter ude for hjemmet.
Arbejdet forudsætter lyst og vilje til at arbejde med mennesker med handicap. Det kræver tålmodighed og selvstændighed, at du er åben, udadvendt og trives med varierende og udfordrende opgaver. Ofte har et menneske med et betydeligt handicap flere hjælpere ansat, som afløser hinanden.
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-07-2018
Kviknummer:
LJA-63256969
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
VILS TEGLOVERLIGGERE A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
Botilbud Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
26-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
01-11-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
26-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
26-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
05-11-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
25-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
21-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.