Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VoksenBøgen

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-07-2018

Pædagogisk skovarbejder

Pædagogisk skovarbejder til VoksenBøgen
 
VoksenBøgen i Vodskov søger en medarbejder, 37 t. ugl pr. 1. september 2018 eller snarest muligt til dagfunktionen, hvis hovedformål er at lave aktiviteter med borgere, som benytter tilbuddet på forskellige vilkår.
Vi søger en pædagog som de fleste af ugens dage, skal arbejde i skoven med de borgere, som er tilknyttet på forskellig vis. Formålet med aktiviteterne er at skabe et trænende tilbud, med meningsfulde aktiviteter tilpasset målgruppen. Tilbuddet har hele tiden været og skal fortsat tilnærme sig mest muligt en arbejdsplads, hvor forskellige facetter af at arbejde med træ anvendes.
Opgaverne i dagligdagen er blandt andet: skovning af træ, pleje af skovområder, opskæring af tømmer, lave brænde, bestillingsopgaver ud af huset etc.
Teknisk og praktisk snilde er en fordel, i det der er en del maskiner som skal vedligeholdes.

Hvem er vi:
VoksenBøgen er et bosted som dels består af dagfunktionstilbud som rummer beskæftigelse, aktivitetstilbud samt STU. Desuden består VoksenBøgen af 4 bo afdelinger, som ligger på flere adresser og tiltænkt forskellige målgrupper såsom borgere med psykiske og/eller sociale funktionsnedsættelser, følelsesmæssige skader eller borgere med dobbeltdiagnoser.
Der ud over yder VoksenBøgen bostøtte til borgere, som er flyttet i egen bolig fra VoksenBøgen, eller yder bostøtte for eksterne samarbejdspartnere, som har behov for løsning af specifikke opgaver eller specialopgaver.
VoksenBøgen er således et socialpædagogisk bosted med varierede opgaver inden for LAB 32, STU, §85, § 104, §107, §108, § 66.6.

Vi søger:
Vi søger en pædagog/skovarbejder som har erfaring og interesse for at lave aktive og meningsfyldte aktiviteter for borgerne, som benytter tilbuddet.
Alternativt kan en pædagog/mekaniker med erfaring med mekanik, som er indstillet på at arbejde nogle dage i skoven også være en mulighed.
Det kræves i stillingen, at der er fleksibilitet i forhold til både at kunne skifte opgaver, værksteder og tilpasse aktiviteterne til målgrupperne.
Gældende for stillingen er at have fokus på at ydelsen gives ud fra bestillingen, og at der arbejdes med et læringsperspektiv i samværet med borgerne uanset hvor der arbejdes i dagfunktionen.
Skriftlighed og dokumentation af borgernes status, elev- og uddannelsesplaner etc. er opgaver som også ligger i det daglige pædagogiske arbejde, og som må påregnes at være en del af hverdagen, derfor er det et krav at man skal kunne dette.
 
Rammer for jobbet
Du skal være indstillet på, at løse forskelligartede opgaver og være indstillet på at både dag, aften og weekend arbejde kan forekomme – dog vil de fleste timer ligge i dag- og eftermiddagstimerne.
De borgere som kommer i dagfunktionen har forskelligartede og oftest komplekse problemstillinger, som kan bestå af udviklingshæmning med psykiatriske overbygninger, sindslidelser, personlighedsforstyrrelse samt borgere med dobbeltdiagnoser.
 
Vi tilbyder:
- en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og bruge dine kompetencer
- supervision og personaletræning
- en dynamisk og foranderlig arbejdsplads, hvor udviklingen af borgerne og VoksenBøgens rammer er i centrum.   
 
Der er i dag beskæftiget ca. 60 medarbejdere på VoksenBøgen, fordelt på 4 døgngrupper og en dagfunktion.
VoksenBøgen er en del af Aalborg kommune og vi følger Aalborg Kommunes Politikker og værdier
Ønsker du nærmere oplysninger om VoksenBøgen og stillingen, kan du kontakte, afdelingsleder Lene Lomborg på telefon 9931 6054 hverdage mellem kl. 8-10.
 
Ansøgningsfrist den 5. august 2018. Indkaldelse til samtaler foregår via mail tirsdag, den 7. august. Samtaler afholdes torsdag, den. 9 august.
 
Arbejdsstedets adresse
Bodil Hjorths vej 7, 9310 Vodskov

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende
overenskomst mellem KL og SL.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=efc59e11)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99316054
Adresse
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-07-2018
Kviknummer:
LJA-63215378
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
01-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.