Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-05-2018

Pædagoger til specialtilbuddet AK-klassen

Pga. elevtilgang søger AK-klassen på Skørping skole 2 pædagoger til faste stillinger med tiltrædelse 1. august 2018.

Skørping Skole ligger dejligt placeret i Rold Skov og alligevel tæt på både by og station. Skolen har tre/fire spor med ca. 720 elever fordelt på 0.-9. årgang samt specialklassen AK klassen/AK-skoven.
Skolen er en udviklingsorienteret Ny Nordisk Skole og arbejder bl.a. med Læring i Bevægelse, Drøn på Skolegården, Turbodansk, den internationale dimension, udeskole, systemisk teori og praksis m.m.

AK-klassen rummer pt. 60 elever med diverse udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret, ADHD og/eller trivsels- og adfærdsproblematikker. Tilbuddet er fordelt på tre afdelinger, hvor elever er opdelt i små hold, og personalet arbejder i små selvstyrende tværfaglige team.

Arbejdet i AK-klassen bygger på en struktureret og forudsigelig pædagogisk tilgang, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte elevs særlige behov. Derudover er for os centralt at skabe motivation og engagement hos eleverne, ligesom at relationsskabende aktiviteter står centralt i hverdagen. Eleverne tænkes, så vidt det er muligt, integreret i undervisningen på Skørping skole og SFO/klub, ligesom det er et mål for os, at eleverne så vidt muligt skal til afgangsprøve. Tilbuddet er et heldagstilbud og holder åbent kl. 8-15.30 på alle skoledage. Pædagogerne dækker i udgangspunktet pasning en skolefri uge.

Vi søger to robuste pædagoger, som med kreativitet, varme og humor kan skabe et godt fagligt og socialt læringsmiljø for AK-klassens elever, og som vil indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og forældre. Det er centralt at du har en stærk pædagogfaglig profil, og har initiativ og engagement i forhold til at byde ind med aktiviteter, som kan udvikle eleverne socialt og personligt.
Vi søger specifikt en pædagog med en skarp indskolingsprofil, som brænder for at arbejde med tilbuddets yngste elever i 0. og 1.kl. samt en pædagog til de ældste elever på mellemtrinnet/udskoling.

Vi tilbyder et uhøjtideligt positivt arbejdsmiljø, hvor det kollegiale samarbejde samt løbende faglig udvikling er afgørende for opgaveløsningen. Derudover tilbyder vi gode betingelser for forberedelse, idet vi anser dette som afgørende for at levere et resultat at høj faglig kvalitet.

Vi holder åbent hus for interesserede ansøgere til denne samt opslåede lærerstilling torsdag d. 17/5 kl. 16.00 på Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping. Tilmelding på jubo@rebild.dk.

Ønskes flere oplysninger er du desuden velkommen til at kontakte afdelingsleder Jannie Bonde på tlf. 99 88 80 51 eller mobil 22 60 72 54.

Se også skolens hjemmeside (http://www.skoerpingskole.dk)

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Rebild kommune indhenter børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist:
Ansøgning med relevante bilag om uddannelse og evt. tidligere beskæftigelse, samt evt. udtalelser skal oploades senest tirsdag den 22. maj kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 31/5 og 1/6 på Skørping skole

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-05-2018
Kviknummer:
LJA-60223139
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
03-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.