Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brønderslev Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-07-2018

Pædagoger søges

SFO Hedegården og Hedegårdsskolen søger 2 skolepædagoger til fastansættelse 30 timer om ugen.
Vi har brug for fleksible og robuste pædagoger, der kan indgå i både SFO og skole. Du skal derfor kunne håndtere mange indtryk og skift mellem SFO og skole.
Vi søger synlige og engagerede pædagoger, der kan arbejde selvstændigt og samtidig har gode samarbejdsevner. Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor nysgerrighed, fællesskab og mod er bærende værdier. Vi er stabile, rummelige og anerkendende, vi har en god humor, en frisk omgangstone og en positiv ånd, hvilket vi også forventer, du gerne vil være en aktiv del af.
 
Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til børnene, der går ud på, at børns trivsel og udvikling er afhængig af gode samspil og relationer med både andre børn og nære voksne. En anerkendende tilgang understøtter barnets inklusion i fællesskabet.
 
Arbejdet i SFO`en vil, det kommende skoleår, primært bestå i at være kontaktpædagog for en klasse i afdelingen med 2. klassebørn. Afdelingen er beliggende på skolen og har et tæt samarbejde med 3. klasseafdelingen.
Ud over funktionen som kontaktpædagog har SFO`en også brug for en aktiv pædagog, som har gode ideer og kompetencer ift. leg og fysiske aktiviteter – både inde og udendørs - i en børnegruppe med mange drenge.
Vi bruger gerne skolens faciliteter - hal og sal samt de udendørs områder med legeplads, bandebaner og klatretårn.
Besidder du andre kvalifikationer, så som noget med musik, lave små film eller andre spændende evner vil det absolut være et plus.
 
Hedegårdsskolens motto: Et godt sted at være, et godt sted at lære.
Der arbejdes målstyret med elevernes læring, ligesom skolen vægter et højt fagligt niveau i et tidssvarende læringsmiljø. 
Børnenes trivsel er i fokus, vi arbejder målrettet med gensidig respekt, tolerance, ligeværdighed og rummelighed. 
 
I skolen bliver opgaverne understøttende undervisning og trivselsarbejde. Arbejde med børnenes trivsel – både individuelt og i klassen, dette foregår i samarbejde med de involverede lærere. Vi skal, som pædagoger, arbejde med at styrke børnenes sociale kompetencer. Børn udvikles og lærer i forskellige fællesskaber, det er derfor vigtigt, at disse fællesskaber præges af konstruktive og positive relationer.  
I elevpauserne handler det om at være igangsætter af fysiske aktiviteter, så børnene bliver aktive, at være tilgængelige voksne for de børn, der har brug for det, samt handle på evt. konflikter. I det hele taget gøre en aktiv indsats, så børnene får nogle gode og indholdsrige pauser, ligesom der arbejdes målrettet på, at børnene er undervisningsparate, når pausen er slut.
 
Alle ansatte i Hedegården har gennemført ICDP niveau 1 og de fleste af pædagogerne også  ICDP 2 - vejlederuddannelsen. Det er ikke et krav, at du har gennemført ICDP 1, men hvis du ikke har, forventer vi, du er frisk på at starte foråret 2019.
 
Vi har engagerede forældre. Samarbejdet med forældregruppen er solidt og smidigt og bygger på åbenhed og dialog - lige som der altid bakkes flot op om vores arrangementer og traditioner.
 
Da opslaget og mulighederne for ansøgning ligger henover ferieperioden er det desværre ikke muligt for os at modtage besøg eller drøfte indholdet i stillingen pr. telefon. Det vil derfor udelukkende blive ansøgningen der ligger til grund for indkaldelse til samtalen. Her kan man så som kandidat få svar på eventuelle spørgsmål
 
Læs mere om SFO-Hedegården på www.hedegaardsskolen-thiseskole.dk
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Børneattest vil blive indhentet.
 
 
 
  
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2018
Kviknummer:
LJA-63055648
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-11-2018
Salling Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
30-10-2018
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.