Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Torslevgaard I/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-01-2018

Pædagog søges til fast stilling til Opholdsstedet Torslevgaard

Vi søger en ny kollega til Opholdsstedet Torslevgaard

Hvem er vi?

Vi er et socialpædagogisk opholdssted med plads til 7 beboere mellem 10 og 23 år

Vi arbejder udfra den anerkendende pædagogik med afsæt i KRAP. Vi arbejder på at implementere mentalisering, som et endnu tydeligere pædagogisk redskab i dagligdagen.

Vi bor på en nedlagt landejendom med nogle helt fantastiske rammer, herunder stor bolig, kreativt værksted, mindre sportshal, vi har ligeledes haft dyrehold, men dette er pt på standby grundet manglende interesse fra vores nuværende unge, men dette kan genetableres senere.

Vi har både drenge og piger boende.

Vores målgruppe er:

Unge mellem 10-18 år med mulighed for efterværn til det 23. år

Der har massive psykiske-, adfærds- og sociale problemer Der har været udsat for fysiske som følelsesmæssige krænkelser Der har tilknytnings- og kontaktforstyrrelser Der har ADHD Der lider af angst

Vi kunne godt tænke os en kollega der, gerne har erfaring med målgruppen og har arbejdet på et opholdssted eller lignende. Du skal have lyst til, at arbejde med den anerkendende tilgang med afsæt i KRAP og mentalisering. En kollega der gerne går den ekstra mil for, at nå resultater med de unges udvikling. Du må gerne besidde en evne til at sætte tydelige grænser og stå fast når dette kræves uden det læner sig opad en konsekvens pædagogik.

Du må herudover også gerne være ret skarp i din skriftlige dokumentation, da der hele tiden sættes større og større krav til dette. Vi udarbejder statusrapporter hver 3. måned og herunder løbende udviklingsplaner, som opdateres jævnligt.

Vi er et hus med masser af skøn humor, som du meget gerne må bidrage til :-)

Da vi har et kreativt værksted, kunne det da ligeledes være fedt, hvis du havde lidt evner indenfor dette, så vi kan få gang i dette (os der er her i forvejen er nok ikke helt skarpe på dette punkt)

og alt der her bla bla bla... se ressourcer fremfor svagheder, og løsninger fremfor problemer, ja selvfølgelig!! det tager vi som en selvfølge :-)

Nåh ja, du skal selvfølgelig kunne arbejde, dag, aften, nat og weekends (man arbejder ca hver anden weekend) og kørekort ej at forglemme, det vil være en fordel, så har vi tilgengæld biler du må have lov at bruge. Sidst men ikke mindst - der indhentes børne- og straffeattest, som vi forventer er et blankt stykke papir.

Ellers glæder vi os bare helt vildt til at hilse på dig og byde dig velkommen til vores fantastiske opholdssted :-)

Ansættelse pr. 01.02.2018

Vi håber og forventer vi får omkring 100.000 ansøgninger fra kompetente pædagoger - så hvis du ikke hørt fra os senest d. 27.01.2018 er stillingen sandsynligvis besat til anden side.

læs mere om os her: http://torslevgaard.dk/

Med venlig hilsen

Allan Haugaard

Leder

 

Kontakt
Kontaktperson
Allan Haugaard
Tlf:
28104350
Adresse
9460 Jammerbugt
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2018
Kviknummer:
LJA-54126602
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
BrainSearch Network
Randers, Østjylland
Frist:
11-06-2018
BrainSearch Network
Randers, Østjylland
Frist:
06-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.