Gem annonce

AALBORG FRISKOLE

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-02-2018

Pædagog 80 % - fast stilling.

Aalborg Friskole søger pr. 1. marts 2018, eller hurtigst muligt herefter, en pædagog til vores Fritter.  


Friskolen har prioriteret at danne gode rammer om skolefritidsordningen, der huser samtlige børn fra 0. - 5. kl. Fritteren er en integreret del af skolen, hvor samarbejdet mellem kontaktpædagog og klasselærer får stor værdi i barnets liv.


Som kontaktpædagog, er man den gennemgående voksne i overgangen mellem skoledel og fritter. 


Som ansøger, er du selvfølgelig helt din egen. Derudover kan du relatere til og se dig selv i flg.:  • Du repræsenterer den ene af de tre søjler “Skole - Forældre - Barnet”, hvorfra barnets trivsel og dannelse kan danne grundlag for tilegnelsen af alt det børn i dag skal lære.

  • Børn har deres egen erfaringsverden og denne har en egen værdi, der er med til at opbygge børnenes færdigheder og selvforståelse.

  • Du har oprigtig interesse i børnene og deres forældre.

  • Du kan bakke op om en skole der arbejder værdibaseret, og fastholder at se børnene i deres egen ret. Vi er en del af Lilleskoler i Danmark og orienterer os mod de skoletanker der findes her.   


Vi forventer, at vores nye kollega kommer til skolen med åbenhed overfor at tilegne sig skolens børnesyn, og at du derudover har en interesse, som du brænder for at gøre levende sammen med børn.


Du skal indgå i Fritterteamet, med seks kolleger og Jacob som er daglig leder. Her vil du om eftermiddagen indgå i et fællesskab, hvor der bydes ind på forskellige aktiviteter og ansvarsområder. Vi arbejder som en enhed, der justerer praksis hvis nye muligheder opstår.


Desuden er du kontaktpædagog i "Saturn" - som er vores ene 1. klasse. Her har du parløb med klasselæreren Anne, der bl.a. har det sorte bælte i Børneyoga. 


Når du har kigget på vores hjemmeside (www.aalborg-friskole.dk) og Facebook-side (facebook.com/denlilleskolebagbakken) har du et godt grundlag for at skrive din ansøgning.


Læs om vores værdier, og relatér disse til din motivation for at søge stillingen, i din ansøgning.


 


Aalborg Friskole er en arbejdsplads der vægter et godt arbejdsmiljø, hvor gode ideer kan få liv. Der er højt til loftet og kort til grin.


Vi forsøger at gribe initiativer fra såvel børn som voksne, for at gøre Fritteren til et sjovt og spændende sted at være.


Ansøgning med relevante bilag sendes som en vedhæftet fil til skoleleder Nicolai på nl@aalborg-friskole.dk senest 24. februar 2018 kl. 12.00.


Ansættelse - på 80 % af fuld tid, sker efter gældende overenskomst. (Der kan tilkomme opgaver der øger ansættelsesgraden periodisk)


Samtaler forventes at finde sted d. 27/2.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Nicolai Lange
Tlf:
98147033
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-02-2018
Kviknummer:
LJA-56228758
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
24-03-2018
Aalborg Universitet
Aalborg, Nordjylland
Frist:
03-03-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.