Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hjørring Kommune

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-07-2017

Overtandlæge


Hjørring Kommune søger en dygtig og motiverende overtandlæge, der brænder for at skabe retning for og lede den kommunale tandpleje og udvikle områdets positive resultater.

Overtandlægen skal tage ansvar for den faglige, personalemæssige, drifts- og budgetmæssige ledelse af tandplejen og sikre fagligt velfungerende interne og eksterne samarbejder.


Opgaven
Overtandlægen skal skabe fremdrift og udvikling af tandplejen og sikre en effektiv og solid drift fagligt og økonomisk. Opgaven omfatter ledelse af 43 engagerede medarbejdere.

Overtandlægen skal i et tæt samspil med de tre klinikledere sætte en tydelig ramme og retning for kommunens indsatser for tandplejen. En konkret opgave er at forberede og implementere de nye fritvalgsordninger for børne- og omsorgstandplejen og at sikre sammenhæng til kommunens rehabiliteringsindsats.

Den nye overtandlæge skal sikre, at tandplejens faglige standarder fastlægges og kvalitetsudvikles, så de tværfaglige fællesskaber i den kommunale tandpleje understøttes og udvikles. Det velfungerende samspil med de private tandlæger skal fastholdes og udbygges.

Den nye overtandlæge skal i samarbejde med Tandplejens Medudvalg arbejde for at skabe et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde via tillid og dialog.

Personen
Overtandlægen skal være en dygtig personaleleder, der med synlighed, handlekraft og fokus på resultater skaber grundlaget for tandplejens aktiviteter.

Overtandlægen skal have personlig gennemslagskraft og være robust i lederrollen og gennem en anerkendende og involverende ledelsesstil kunne igangsætte de nødvendige udviklingsprocesser,
så der opnås følgeskab til beslutningerne.

Den nye overtandlæge skal have stærke kommunikative og relationelle kompetencer og evne at etablere et godt tværgående samspil i kommunen, så der sikres fagligt velfungerende fællesskaber
mellem tandklinikkerne i Sindal, Hirtshals og Hjørring samt reguleringsklinikken.

Overtandlægen skal være bredt fagligt og klinisk funderet gerne med dokumenteret ledererfaring fra den kommunale verden. Det er vigtigt med kendskab til økonomi og styring, samt en fordel at
have erfaring med organisatoriske forandringsprocesser.

En relevant ledelsesmæssig efteruddannelse vil være en fordel, men ikke et krav.

Læs mere om kommunen på www.hjoerring.dk eller www.muusmann.com. Her kan stillings- og personprofilen ses.

Tiltrædelse: 1. november 2017.

Ansøgningsfrist: Søndag den 3. september 2017.

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sundheds- og ældrechef Alice Morsbøl, tlf. 72 33 50 21, eller chefkonsulent Jacob Dyppel, tlf. 61 55 59 88.

Kontakt
Kontaktperson
Alice Morsbøl
Tlf:
7233 5021
Adresse
Springvandspaldsen 5
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-07-2017
Udløber:
04-09-2017
Kviknummer:
LJA-47895475
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig,
Sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.