Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familiegruppe Øst

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-07-2018

Økonomisk Teamleder til Familiegruppe Øst

Hvis du har talentet, har vi mulighederne, da vi søger en økonomisk teamleder med tiltrædelse 1. oktober 2018.

Vores nuværende økonomiske teamleder i Familiegruppe Øst har fået andet arbejde. 
 
Hvem er vi?
Familiegrupperne i Socialafdelingen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune tilbyder rådgivning og støtte til børn, unge og familier for at forebygge sociale problemer. Herudover en række almene serviceydelser, der også kan have et forebyggende sigte samt tilgodese behov, der følger af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer. Der arbejdes ud fra servicelovens bestemmelser og i tråd med Aalborg Kommunes seneste Udviklingsstrategi for børn, unge og familier.
 
Udfordringen på myndighedsområdet er at sikre en høj faglig kvalitet inden for den økonomiske ramme. Lederen af familiegruppen er ansvarlig for dette i et tæt samspil med den økonomiske teamleder og de faglige teamledere i gruppen. Du vil således blive en del af den lokale ledergruppe og få adgang til at samarbejde på tværs af familiegrupperne med de øvrige 4 økonomiske teamledere.
 
Vi arbejder ud fra et værdigrundlag, hvor professionalisme, fællesskab og udvikling er nøgleordene.
 
Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Faglig stolthed skaber vi sammen.

Vores krav er lige så store som dine
Har du kompetencer og erfaring med økonomistyring og løndokumentation, og brænder du for at skabe værdi gennem professionalisme, fællesskab og udvikling?
 
Er du uddannet økonom eller lignende? Har erfaring, flair og grundlæggende kendskab til IT og digitale systemer. Gerne med kendskab til Silkeborg Data, Prisme, AS 2007, DUBU og eDoc, og gerne med erfaring fra et lignende job i en kommune.
 
Er det lige dig at udvikle og forbedre talgrundlaget til brug for styringen af aktiviteter og økonomi, så den bliver administrativ effektiv og vedkommende.
 
Er du hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, og har du lyst til at medvirke til at holde overblikket og samtidig have styr på detaljen i styringen af familiegruppens budget?
 
Du kan håndtere store arbejdsmængder. Du har vilje og evne til at tage et stort selvstændigt ansvar, er fagligt ambitiøs og tilpas grundig samt indstillet på at arbejde på at skabe forbedringer. 
 
Ledelsesopgaven
Du er engageret i ledelsesopgaven, og formår at lede medarbejdere i en omskiftelig hverdag. Du formår at formidle komplicerede problemstillinger på en overskuelig måde, og evner at tilpasse dig modtagerens behov.
 
Du får det ledelsesmæssige ansvar for huset, portnerne og kantinen samt administrationen.
 
Du skal endvidere på fællesmøder kunne orientere personalet om budgettet og være med til at bibringe rådgiverne og pædagogerne en yderligere indsigt og forståelse af økonomi.

Vil du bidrage til den vigtige opgave? Så søg stillingen. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende opgaver og får masser af erfaring.

Vi kan tilbyde:

  • En interessant lederstilling med mange udfordringer og muligheder for faglig og personlig udvikling
  • En del af et område i konstant udvikling og omlægning og med stor politisk bevågenhed
  • Gode muligheder for ledelsesmæssig sparring
  • Aalborg Kommunes lederuddannelse
Arbejdsstedets adresse:
Familiegruppe Øst
Vejgaard Bymidte 12
9000 Aalborg

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstmæssige vilkår

Du kan læse mere om Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen på Aalborg Kommunes hjemmeside
 
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder af Familiegruppe Øst Marianne Mortensen, tlf. 9931 3500.

Ansøgningsfristen er mandag den 20. august 2018.

Ansættelsessamtaler til stillingen forventes at foregå fredag den 24. august 2018.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=b9b1499e)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99313501
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2018
Kviknummer:
LJA-62937148
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
MAN
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
MAN
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.