Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-08-2017

Økonomimedarbejder

Da vores dygtige projektmedarbejder gennem mange år, har valgt at søge nye udfordringer er der ved Institut for datalogi blevet en fuldtids kontorfuldmægtigstilling ledig til besættelse 1. oktober eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse
Funktionen, der skal varetages ligger indenfor økonomiområdet i den eksterne projektportefølje.

Som projektøkonomimedarbejder ved Institut for Datalogi vil du blive en del af et sekretariat, der foruden dig pt. består af 10 medarbejdere.
Institut for Datalogi beskæftiger derudover af ca. 140 videnskabelige medarbejdere hvoraf ca. 30 er ph.d.-studerende.

Til vores dynamiske og aktive institut søger vi en kontorfuldmægtig, som har lyst til at varetage nævnte opgaver. Vi søger en udviklingsorienteret, selvstændig og initiativrig medarbejder som i samarbejde med øvrigt personale kan varetage løsningen af instituttets økonomiske opgaver på det projektøkonomiske område.

Stillingen er tilknyttet instituttets forskningsprojektområde, hvor den primære del af arbejdsopgaverne vil være placeret.
Forskningsprojekter foregår typisk i samarbejde med en række eksterne partnere, ex. EU, Obel, Forskningsstyrelsen og Grundforskningsfonden, og er med både privat og offentlig finansiering. Center for Indlejrede Systemer (CISS) er tilknyttet Institut for Datalogi, og der vil blive etableret et tæt samarbejde mellem dig og CISS' administration, der har 3 administrative medarbejdere tilknyttet.

Jobbet kræver at medarbejderen skal være i stand til selv at organisere sit arbejde og søge relevant information til at understøtte sin opgaveløsning. Evne til at kunne samarbejde bredt med forskellige personalegrupper er en helt grundlæggende egenskab, da du for at kunne løse dine opgaver skal samarbejde tæt med de øvrige medarbejdere på instituttet, institutledelsen og de øvrige økonomienheder på Aalborg Universitet.

Arbejdsopgaverne er primært som administrator for instituttets eksterne projektportefølje herunder

 • økonomistyring og regnskabsaflæggelse
 • projektkoordinering og afrapportering på økonomi
 • frikøb af personale i forbindelse med eksterne projekter
 • deltage i udarbejdelse af budgetter til projektansøgninger
 • div. administrative ad hoc opgaver

Vi tilbyder dig et alsidigt job med stor selvstændighed og høj grad af fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdstider og arbejdstilrettelæggelse. Fælles for alle instituttets opgaver og ansvarsområder er, at de løses i tæt samarbejde med det videnskabelige personale.

Dine personlige kvalifikationer
 • Du har myndighed og eget initiativ, kan planlægge og strukturere dine opgaver hensigtsmæssigt, og bevare overblikket og være proaktiv, også i pressede situationer.
 • Du skal kunne løse opgaver selvstændigt og evne at varetage daglige disponeringer af økonomisk art, herunder budgetlægning- samt opfølgning.
 • Du er indstillet på, at almindelig daglig drift som behandling af fakturaer, afregninger, diverse regnskab også er en del af dit arbejde.
 • Du er udadvendt og har et serviceminded sindelag.
 • Du har evne til at holde mange bolde i luften på en gang i en travl hverdag.
 • Du er villig til at lære nyt, har humor, engagement og gåpåmod, og med en praktisk tilgang til dine opgaver.

Vi forventer endvidere, at du kan og vil samarbejde på alle niveauer, at du er serviceorienteret og fleksibel, og at du trives med en bred kontakt til kollegaer.

Du er en ansvarsbevidst, udadvendt og imødekommende person med en kontorfaglig uddannelse med speciale i økonomi og/eller projektledelse.

Dine faglige kvalifikationer
 • Du har en relevant kontorfaglig uddannelse, med speciale i økonomi og/eller erfaring med talbehandling.
 • Du kan arbejde med IT-værktøjer, herunder Office-pakken og særligt Excel.
 • Du kan hurtigt sætte dig ind i de forskellige økonomistyringsværktøjer, som universitetet benytter til det daglige økonomiarbejde (Prophix, Qlikview, ØSS, RES).
 • Du kan begå dig på engelsk da omkring 50% af vores ansatte er udlandsk arbejdskraft. Du skal kunne mestre det danske sprog i skrift og tale.

Hvis du har spørgsmål til ansættelsesprocessen eller til ansættelsen i øvrigt kan du rette henvendelse til sekretariatsleder Helle Westmark (tlf. 9940 8850 eller west@cs.aau.dk).

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer
924913

Ansøgningsfrist
30/08/2017

Kontakt
Kontaktperson
Helle Westmark
Tlf:
-
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Kviknummer:
LJA-48465996
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.