Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Huset Venture Nordjylland

Huset Venture Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-02-2017

Nytænkende afdelingsleder

Nytænkende afdelingsleder til socialøkonomisk virksomhed

Huset Venture Nordjylland, Nørresundby


Har du erfaring med ledelse, og har du interesse for socialøkonomi? Her får du et meningsfyldt job, med fokus på at videreudvikle og udbygge partnerskaber med andre virksomheder med det formål at hjælpe mennesker tilbage til arbejdsmarkedet.

Huset Venture Nordjylland er en socialøkonomisk virksomhed, født af et ønske om at hjælpe folk med nedsat erhvervsevne ind på arbejdsmarkedet. Det gør vi blandt andet ved at skabe arbejdspladser internt i vores virksomhed og eksternt i samarbejde med mindre og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Vi tilbyder en række fleksible ydelser inden for administration, økonomi, IT, grafik, service samt kompetenceudvikling og jobskabelse.

Tag ansvar for eksisterende aktiviteter, og skab nye
Som vores nye afdelingsleder står du i spidsen for de jobskabende forløb, vi sælger til jobcentrene. Her hjælper vores socialfaglige personale folk med nedsat erhvervsevne gennem et kompetencegivende forløb, så de på sigt kan indgå i ordinær eller støttet beskæftigelse fortrinsvis i private virksomheder. Vi har et godt samarbejde med flere private virksomheder, som vi løser en række opgaver for.

Det er din forgænger, der har bygget dette op fra grunden, og det bliver din opgave at udbygge de eksisterende partnerskaber, og overføre samarbejdsformen til andre virksomheder, hvor du skaber lignende løsninger. Du skal altså udføre et opsøgende arbejde, bygge relationer op til nye samarbejdspartnere og sælge ideen til dem.

Indgå i ledergruppen, og vær med til at forme fremtiden

Som en del af vores ledergruppe skal du sammen med vores nye direktør og afdelingslederen i økonomi- og administrationsafdelingen drive virksomheden videre og finde et fælles fodslag. Du hjælper til at definere fremtidens fokusområder, står for ideudvikling og fastholder vores position på det socialøkonomiske område. Og du kommer til at spille en central rolle, da det er dig, der tænker vores potentiale fremad, ser nye samarbejdsmuligheder og følger dem til dørs.

En engageret ildsjæl
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men et er sikkert, du skal brænde for det socialøkonomiske aspekt og have et stærkt ønske om at gøre en forskel. Empati og rummelighed er vigtige personlige egenskaber, uden hvilke du ikke kan lykkes i stillingen. Du skal desuden være iderig og besidde gode evner for købmandsskab, da du skal kunne etablere samskabelsesrelationer til virksomheder og jobcentre.

Derudover har du:

  • dokumenteret ledererfaring
  • gode evner som organisator
  • personlig power og handlekraft, som du blandt andet bruger til at skabe nye relationer
  • faglig viden på det sociale og beskæftigelsesmæssige felt

Meningsfuldt arbejdsliv
Her får du en givende hverdag, hvor du gør en forskel og hjælper mennesker, som har svære udfordringer med at varetage et job, tilbage til arbejdslivet.

Du bliver del af et engageret og fagligt kompetent team, hvor alle brænder for opgaven og virksomheden.

Er du interesseret?

Så mail din ansøgning og dit CV senest den 6. april 2017 til Inger Steen Møller im@hv-nord.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Inger Steen Møller tlf. 23 41 65 32 eller projektleder Aase Hessel, tlf. 20 53 38 54.

Vi glæder os til at høre fra dig!Kontakt
Kontaktperson
Inger Steen Møller
Tlf:
2341 6532
Adresse
Bouet Møllevej 16
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-02-2017
Udløber:
06-04-2017
Kviknummer:
LJA-42457330
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Kontor og administration,
Ledelse,
Økonomi
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
08-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.