Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nørreådal Friskole

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-05-2018

Nørreådal Friskole søger ny lærer på fuldtid.

Da vi er i vækst, har vi behov for flere hænder med tiltrædelse pr. 1. august 2018. Vil du være med på holdet, hvor vi giver børn de bedste vilkår for dannelse? Brænder du for en hyggelig arbejdsplads med engagement, høj faglighed, trivsel, udfordringer og rig mulighed for initiativ? Så kan det være dig, vi leder efter.

Hvem er vi?
Nørreådal Friskole blev etableret i august 2015 Skolen er placeret i Serritslev, en skøn lille landsby 5 km nord for Brønderslev i et naturskønt område, hvor der er opbakning fra byens borgere, forældre og et godt samarbejde de lokale foreninger i området. Siden da har skolen været i udvikling frem mod den struktur og form, der sikrer en dynamisk og varieret undervisning.


Skolen er en sammenhængende enhed med børnehave, SFO og skole til og med 7. – efter sommerferien 8. klasse. Skolen rummer ca. 100 elever, mens henholdsvis børnehaven har ca. 30 børn og SFO har 40 børn. Den sammenhængende enhed giver et godt samarbejde på tværs af aldersgrupperne.


Skal du være med på holdet?
Vi søger en fuldtids lærer med linjefag eller med lignende kompetencer i:

  • Det nye naturfag er et MUST og vores allerførste prioritet (kobling af biologi, geografi, fysik-kemi). Du skal kunne/ville og have mod på at føre til eksamen i faget.
  • Idræt. Du skal kunne/ville/og have mod på at føre 9. klasse til eventuel afgangsprøve i faget.
  • Dansk og/eller engelsk på ældste afdeling. Du skal kunne føre 9. klasse til afgangsprøver

Du vægter værdier som trivsel, fællesskab, dialog, samarbejde, udvikling, social kapital og humor. Du gør dig umage med at være den bedste udgave af dig selv, og du står på tæer for at gøre friskolens børn så dygtige, som de kan blive.


Har du lyst til at arbejde tæt sammen med leder og pædagoger i en hverdag præget af tværfagligt samarbejde på tværs af klasser og grupper? Ser du muligheder frem for begrænsninger, når du tænker friskole? Kan du favne et hold børn, hvor der kan være stor spredning i både alder og (som lærer) fagligt niveau? Vægter du samtidig både forskellighed og fællesskab?

Kan du se dig selv i en af ovenstående stillinger, og har du lyst til at være en del af en friskole i udvikling, så send os en motiveret ansøgning og fortæl lidt om, hvad du kan byde ind med.


Ansøgningen og CV vedlagt relevant dokumentation via mail til: ansoegning@nr-aadal.dk senest d. 22. maj 2018. Samtaler forventes afholdt i starten af juni 2018.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation/BUPL


For yderlig information kan du rette henvendelse til Skoleleder Anne Graverholt, Telefon: 2340 8200

Kontakt
Kontaktperson
Anne Graverholt
Tlf:
23408200
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-05-2018
Kviknummer:
LJA-60459029
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
24-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.