Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CKU Vendsyssel

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-05-2018

Musisk medarbejder til CKU Vendsyssel


Vi søger pr. 1. juli 2018 en musiklærer, musikpædagog eller musikterapeut til den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse på CKU Vendsyssel.  
 

  • Brænder du for at lave musik med unge med særlige behov?
  • Er du uddannet lærer, pædagog eller musikterapeut?
  • Har du evner og erfaring indenfor specialundervisning, og har du gode ideer til en alternativ undervisning?
  • Er du en holdspiller og kan lide at arbejde tværfagligt?
  • Har du mod på at være kontaktperson og få en koordinerende rolle i samarbejdet omkring de unge?
  
På CKU Vendsyssel er vi udbyder af den 3-årige Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse STU , som er for unge med særlige behov, og som ikke kan tage en ordinær ungdomsuddannelse.  
  
På CKU Vendsyssel arbejder vi for at lave en undervisningsramme og et miljø, så vores elever får mulighed for at leve op til deres fulde potentialer. Vi arbejder på, at de unge får mulighed for en selvstændig livsførelse og bliver klar til evt. videre uddannelse og job.
Som medarbejder hos os kommer du både til at arbejde med musik og almendannende fag og aktiviteter. Fordelingen aftales nærmere. 
 
Om STU'ens målgrupper: 
 
Vores målgrupper er unge med særlige behov fx. autisme, ADHD, udviklingshæmning, generelle indlæringsvanskeligheder eller sociale/emotionelle vanskeligheder. 
  
Dine opgaver: 
 
Din hovedopgave bliver at styrke vores musiske liv på CKU. Vi har brug for din erfaring indenfor sammenspil, drama, musikproduktion, medier og musik samt terapi. Alle disse områder skal du sætte ind i en specialpædagogisk ramme for de unge, der er mellem 16 og 25 år. Udover musikken vil du bl.a. også blive kontaktperson for de unge, og du vil sammen med dit team have en nøglerolle i samarbejdet med og omkring den unges undervisning og pædagogiske aktiviteter. Der er også brug for dine evner, når det drejer sig om skriftlig dokumentation. 
  
Vores ønsker til dig: 
 
Du har erfaring med målgruppen af unge med særlige behov og evt. anden erfaring indenfor specialområdet. Du må gerne have en efteruddannelse indenfor specialområdet eller lignende. Du må også gerne have efteruddannelse indenfor det neuropædagogiske område - har du ikke dette, forventer vi, at du har lyst til at tage neuropædagogisk efteruddannelse på diplomniveau. 

Hvem er vi? 
 
På CKU Vendsyssel vil du få dygtige og engagerede kolleger. Vi er professionelle og går distancen for at lykkes i arbejdet med de unge. Vi har gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø, som alle tager ansvar for. Hos os har du gode muligheder for at udvikle dig fagligt, og vi kan garantere dig et spændende arbejdsliv med masser afveksling. 
  
Yderligere oplysninger 
 
Du bliver ansat efter gældende overenskomst. Der forhandles løn efter personlige kvalifikationer. 
 
Få mere at vide om os på vores hjemmeside ckuv.dk. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Louise Rødkjær i tidsrummet 08.30 - 09.30 på telefon 41 22 59 03. Der er også mulighed for at besøge os den 15. maj 2018 kl. 14.00 – 15.00.
 
Du sender din ansøgning og dit CV elektronisk til os ved at klikke på "Send ansøgning".
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=cb51d9e3)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
41225903
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2018
Kviknummer:
LJA-60314761
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Kunst, kultur og sport
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
14-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.