Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Street Food

Aalborg Street Food

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-04-2017

Medarbejdere til Street Food

Vi leder efter nye kollegaer til et nyt og spændende projekt, Street Food har for alvor gjort indtog i Danmark, og på det område skal Aalborg bestemt ikke snydes. Aalborg Street Food "The Lighthouse" åbner den 25. Maj og til det mangler vi personale til vores forretning.

Vi søger:
En energisk og ansvarsbevidst daglig leder for Street Sushi og en smørrebrødsforretning. Du skal stå for vagtplanering, bestilling af varer, daglig drift i særdeleshed. Du skal være over 25 år, have erfaring fra lignende stillinger, er du sushikok, smørrebrødsjomfru eller kok, er dette kun et plus.

Sushikokke - vi søger sushikokke der besidder ansvar og stor kreativitet. Sushien er vort hjertebarn, og vi har mange års erfaring med det. Vores krav til dig er, at du ansvarlig, fingernem og kreativ, og du skal kunne arbejde i stressede situationer. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores metoder, så brænder du for sushi, så kontakt Street Sushi.

Køkkenassistenter - vi søger køkkenassistenter som både kan lave noget så traditionelt som smørrebrød, men samtidig stege en perfekt bøf til vores Wagyuburgers. Er du ansvarlig, mødestabil og en rigtig god kollega, så mangler vi dig.

Vi søger ekspedienter til de travle dage, er du sød, smilende, udadvendt og en smule fjollet, så hører du til hos os. Vi mangler charmerende personer til salg og service, at du er udadvendt er et absolut krav, samtidig kræver vi en mødestabil person der tager sit arbejde alvorligt. Dette er det perfekte studiejob, da vi hovedsageligt har brugt for dig til aften og i weekenderne.

Adressen bliver Skudehavnsvej 35-37, 9100 Aalborg.


Er det dig vi mangler? Kontakt mig da på marie@streetsushi.dk

Kontakt
Kontaktperson
Marie Kjerstine
Adresse
"The Lighthouse"
9100 
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-04-2017
Udløber:
28-05-2017
Kviknummer:
LJA-45851177
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Hotel og restauration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dansk Standard
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
05-08-2018
Dansk Standard
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
06-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.