Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKAT

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-03-2018

Medarbejdere til kundecenter i Hjørring

Er du imødekommende, og motiveres du af faglighed og kommunikation? Har du lyst til at blive en del af en myndighed, som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så håber vi at høre fra dig.

Vejledning – der gør en forskel!
SKATs Kundecenter besvarer alle generelle henvendelser på skatte-, moms- og afgiftsområdet og yder én til én vejledning til borgere og virksomheder pr. telefon, chat og mail. Desuden giver vi vejledning på Facebook og Twitter.

Kerneopgaven er vejledning inden for områderne motor, moms, e-Indkomst, selskabs-/erhvervs- samt personskat. Vi søger derfor to profiler, som du kan se herunder:


Profil 1: Kundecentermedarbejder med fokus på personskat og motor
Her vil henvendelserne for eksempel være hjælp og vejledning til borgernes forskuds- og årsopgørelse.
Desuden er der medarbejdere, der besvarer spørgsmål vedrørende ejerskifte og afgifter på biler.

Dette kan evt. være dit første job, hvis du er nyuddannet.

Profil 2: Kundecentermedarbejder med fokus på erhvervs-/selskabsbeskatning og moms
Her er henvendelserne specialiseret på fagområderne inden for erhvervsområdet. Beskatning af overskud, lønindberetning og skat for selskaber. Desuden er der medarbejdere, som vejleder inden for momsreglerne og indberetningen heraf.

For at søge dette job forventer vi, at du har en relevant uddannelsesmæssig eller erfaringsbaseret baggrund.


Fælles for begge profiler er, at du skal have lyst til at varetage en sikker myndighedsbetjening og generel vejledning om skat og afgifter.

Vi vil gerne lære dig op, og du kan se frem til en hverdag, hvor du lærer, imens du arbejder. Kan du det hele på forhånd, får du selvstændig ansvar for din opgave.

Kontakten med borgere og virksomheder foregår primært pr. telefon, hvorfor det er vigtigt, at du gør det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med Skatteforvaltningen - vi vægter retssikkerheden højt.

Robust og med et godt drive
Kan du tackle at have en travl hverdag og fortsat have et smil i stemmen, så er det dig, vi søger. Dit uddannelsesmæssige niveau kan være en kort videregående uddannelse, såsom professionsbachelor i offentlig administration, finansøkonom eller lign. Du må gerne være nyuddannet, eller måske bliver du først færdig sommeren 2018. Du kan ligeledes have erfaring inden for revisionsbranchen eller den finansielle sektor, hvor du netop har fået kendskab til forskellige moms-/skattemæssige fagområder. Har du kendskab til bilbeskatning eller personskat, vil det være en fordel.

Du skal have interesse for kundebetjening og gerne erfaring med at yde vejledning pr. telefon. Du er en habil IT-bruger og har en god talforståelse.

Som person er du imødekommende, serviceminded og motiveres af dygtiggørelse. Du vil komme til at have kontakt med mange forskellige borgere og virksomheder, hvorfor det er vigtigt, at du har gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner og samtidig har en robusthed, som gør dig i stand til at arbejde vedholdende og med stor professionalisme.

Du har gode samarbejdsevner og befinder dig godt med at arbejde i teams, hvor du vidensdeler med dine kollegaer, og du formår endvidere at samarbejde på tværs af enheder i Skatteforvaltningen. Du skal ligeledes trives med selvstændigt at arbejde med dine opgaver.

Dit nye team
Vi er et team, der prioriterer høj faglighed, et stort engagement og et godt socialt sammenhold. Du kan derfor se frem til at få brugt og udfordret dine kompetencer inden for området SKAT. Din dagligdag vil foregå i et uformelt miljø, hvor trivsel og arbejdsglæde er vigtigt.

Du vil sammen med andre nyansatte blive klædt godt på i form af et tilrettelagt oplæringsforløb, herunder sidemandsoplæring.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hvor du har tilkendegivet, om det er profil 1 eller 2, du søger. Husk at vedhæfte cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest 3. april 2018. Der benyttes eksternt konsulentbureau til dele af rekrutteringsprocessen, og vi vil behandle ansøgninger løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Mikael Klode Simonsen på telefon 72 37 55 54 eller Funktionsleder Kaj Mathiassen på telefon 72 37 49 33.
Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 15 og 16. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest.

Dit fysiske arbejdsstedet vil indtil videre være Parallelvej 11, 9800 Hjørring

Om Skattestyrelsen
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder i København, Ribe, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra1til7.dk

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
72375554
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2018
Kviknummer:
LJA-57589495
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-08-2018
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.