Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteområdet i SKAT

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-05-2018

Medarbejdere med skatte- og regnskabsmæssig baggrund til udgående aktioner, kontrolarbejde og sagsbehandling i den kommende Skattestyrelse

Har du en skatte- og regnskabsmæssig baggrund, og vil du gerne have varierede arbejdsopgaver, hvor du både kommer med på udgående aktioner, foretager kontrolarbejde og varetager sagsbehandling? Så er du måske vores nye kollega i afdelingen ’Større erhvervsvirksomheder’ i den kommende Skattestyrelse.

Har du lyst til nye udfordringer og en spændende og afvekslende hverdag, så skal du måske være vore nye kollega i Skattestyrelsen – Større erhvervsvirksomheder.

Afdelingen Større erhvervsvirksomheder er en landsdækkende afdeling, der bl.a. arbejder for at begrænse skattegabet på virksomhedsområdet, herunder sort økonomi. Arbejdet udføres ved hjælp af analyser, udvikling af metoder og forskellige former for kontrol.

Vi søger nye medarbejdere til enheden i Aalborg. Du vil blive en del af en enhed, der blandt andet beskæftiger sig med projekt Fælles Myndighedsindsats.

Projekt Fælles Myndighedsindsats har til formål at afsløre sort arbejde og sort økonomi samt at medvirke til holdningsbearbejdning. Kontrol af borgere og virksomheder foregår ofte i samarbejde med andre myndigheder. Kontrolopgaverne løses som udgangspunkt ved udgående uanmeldte besøg i virksomhederne. Det efterfølgende kontrolarbejde indeholder bl.a. pålæg og opfølgning af logbøger samt egentlig regnskabsmæssig gennemgang, der ofte medfører reguleringer af moms, A-skat og skat.

Din profil
Vi søger kolleger, der

 • Er robust, fleksibel og har gennemslagskraft
 • Kan arbejde struktureret og selvstændigt, men også indgå i teamarbejde
 • Kan bevare overblikket, når der er pres på og yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt
 • Har en positiv indstilling til jobbet, virksomhederne og ikke mindst kollegaerne
 • Har et godt humør og humoristisk sans
 • Har gode kommunikationsevner og udtrykker sig klart, både i skrift og tale, såvel i relationen med virksomhederne som internt i organisationen

Uddannelse og erfaring
 • Du har en uddannelse inden for skat, regnskab eller revision eller har gennem din hidtidige erhvervserfaring opnået gode kompetencer inden for dette område. Har du erfaring med kontrolopgaver, skat og moms vil det være en fordel.

Vi tilbyder
 • En spændende hverdag og en arbejdsplads i udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
 • En uhøjtidelig og humoristisk omgangstone
 • Kompetenceudvikling og efteruddannelse i nødvendigt omfang

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale snarest muligt og senest 17. maj 2018. Vi holder løbende samtaler.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte funktionsleder Jan Axelsen eller Peter Svane.
På mail: Jan.Axelsen@skat.dk eller telefon 72 38 55 06 eller Peter@Svane@skat.dk eller telefon 72 37 59 43

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver indtil videre SKAT, Skibsbyggerivej 5, 9000 Aalborg.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Om Skattestyrelsen
Som led i regeringens plan ”Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021” vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.
Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder København, Ribe, Haderslev, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra 1til7.dk.

Tiltrædelse:
Efter aftale
.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
72375943
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2018
Kviknummer:
LJA-60255276
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.