Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GLOBAL LIGHTNING PROTECTION SERVICES A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-11-2017

Medarbejder søges til Aalborg, nyt sygehus byggeri

Til sygehusbyggeri i Aalborg søges medarbejder til installation af Lynbeskyttelse og Jordingsanlæg.

Er du elektriker eller har du erfaring som fra andre håndværksfag, og evt. gerne med bopæl imellem Aalborg og Viborg, er her lige et job for dig.

Det er ønskeligt at du kan læse bygningstegninger, kan bruge IT/iPad i det daglige arbejde, har byggeplads erfaring, samt at du kan arbejde motiveret og selvstændigt når du først har fået instruktion. Resten vil du blive oplært i undervejs.

Projektet er af længerevarende varighed og er beliggende på NAU, det nye Aalborg universitetshospital. Dine opgaver vil være at indgå i montør teamet i forbindelse med lynbeskyttelses og jordingsanlæg opgaver samt montage af rør og dåser i beton.

Da der er en del andre projekter syd for Aalborg (Viborg/Herning), vil det være en fordel at du har en bopælsplacering, der ligger imellem disse projekt steder, da der kan blive mulighed for at arbejde på andre projekter efter behov.

Projektet styres af en formand, der har den daglige planlægning og driftsstyring på pladsen, og du vil af ham modtage en løbende og grundig oplæring i arbejdet.

GLPS er en hastigt voksende specialvirksomhed med ekspertise i beskyttelse imod lyn og overspændinger - og vores kunder er bygningsentreprenører, offentlige myndigheder, vindmølleproducenter mv.

Vi har rigtig travlt med byggerier i det meste af landet - og søger derfor dygtige folk, der har lyst til at blive en del af dette specialiserede team.

Vi har afdelinger i Herning og København og har projekter over hele landet.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og en god løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Installationsafdelingen beskæftiger i alt ca. 25 fastansatte medarbejdere, der primært er montører, teknikere og overmontører specialiseret i lynbeskyttelse. Der forventes fortsat vækst, der i stor udstrækning bestemmes af vores evner til at gennemføre vores projekter kompetent og effektivt.

 

Kontakt
Kontaktperson
René Østergaard Jensen
Adresse
9260 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2017
Kviknummer:
LJA-50739363
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
22-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.