Gem annonce
Aalborg Havn

Aalborg Havn

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-10-2018

Maskinmester

til Aalborg Havn A/S

Til en af Danmarks største havne søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig maskinmester til afdelingen for Ejendomsudvikling og Planlægning, Teknisk Afdeling.

Jobbet
Afdelingen har 5 ansatte, og med reference til Ejendomschefen får du ansvaret for en dygtig kollega, med hvem du vil indgå i vagtordning/weekendarbejde i rotation.

I hverdagen vil du sammen med din kollega indgå i et team af ingeniører og andre teknikere, og du vil få en stor berøringsflade til øvrige afdelinger i virksomheden.

Ud over ledelsesopgaven får du ansvaret for bl.a. drift og vedligehold af køle- og fryseanlæg, CTS-anlæg samt energiledelse og -optimering.

Kandidaten
Du har en uddannelse som maskinmester med minimum 5 års relevant erfaring gerne med håndværksmæssig baggrund. Og det vil være et ekstra plus, hvis du har autorisation til køleanlæg.

Du er fortrolig med brugen af MS Office-programmer og har kendskab til elektroniske vedligeholdelsessystemer som eks. Caretaker.

Se hele jobopslaget på www.aalborghavn.dk

Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt til mark@pbang.dk, mrk. Maskinmester. Ansøgningerne behandles løbende, og det samme gælder afholdelse af samtaler. Diskretion er en selvfølge. Yderligere information kan fås ved henvendelse til Per Bang på +45 2223 8000 eller per@pbang.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Aalborg Havn
Langerak 19
9220 Aalborg Øst
Tlf:
9930 1500
Kontaktperson
Per Bang
Tlf:
2223 8000
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2018
Udløber:
07-11-2018
Kviknummer:
LJA-66396542
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
JKS a/s, Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
F L TEKNIK A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
20-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.