Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DTU Aqua

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-02-2018

Maskinmester

DTU Aqua søger en 1. maskinmester til havforskningsskibet DANA.


Jobbet

Som 1. maskinmester i DTU Aqua vil dine ansvarsområder omfatte:

• En sikker, effektiv og omkostningseffektiv drift samt vedligeholdelse og reparation af skibet og de tekniske installationer i overensstemmelse med maskinchefen anvisninger, relevant lovgivning, klasse krav og skibets PMS (Marad) / SMS

• Planlægning af drifts- og vedligeholdelsesopgaver for de befarende skibsassistenter. Føre tilsyn med arbejdet og sikre at hviletiden overholdeles.

• Planlægning af indkøb af stores, reservedele, smøreolier og kemikalier herunder overvågning af forbruget og beholdning. Skal endvidere sikre at minimumskrav fra leverandører er opfyldt samt kontrol af leverancerne.

• Motivere besætningen til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø om bord, herunder sikre en optimal udnyttelse af afsatte ressourcer

• Tilsyn med eksterne håndværkere herunder sikring af sikkerheds- og kvalitets niveau.
Vores forventninger til dig

Du skal naturligvis besidde alle nødvendige lovbefalede certifikater og beviser for denne skibsstørrelse, herunder minimum STCW95?maskinmester af 1.grad. Gyldigt bevis som maskinchef er en fordel.


Du har sejl erfaring som 1. maskinmester fra lignede specialskibe eller handelsflåden.


Du vil have en bred kontaktflade med meget forskelligartede kolleger og kunder, og du er god til at motivere kolleger, og ved hvordan man kan bidrage til en stærk sikkerhedskultur samt skaber et produktivt skibs- og land teamwork. Du har gode lederegenskaber, da 1.mester fungerer som arbejdsleder for besætningen under oplægninger, og er en del af lederteamet under sejlads.


Du skal have interesse og evner for både drift af skibet og de tilknyttede praktiske og administrative opgaver.


Godt kendskab til hydrauliske systemer og el installation er en fordel.


Vi tilbyder

En nøgleposition på Danmarks største havforskningsskib ?DANA?. Du vil få et spændende og udfordrende job med stor indflydelse på din hverdag og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du vil også få mulighed for at påvirke, optimere effektiviteten og procedurer i overensstemmelse med de stigende krav til skibes drift og udnyttelsespotentiale.


Der arbejdes i DTU AQUA på et nybygningsprojekt til erstatning for Dana, og i den forbindelse vil der være gode muligheder for forfremmelse, deltagelse i projekt arbejde samt forskellige ad hoc opgaver.


Stor alsidighed i opgavetyper, for den der har lyst og evner.


Mulighed for efteruddannelse og kurser i henhold til DTU AQUAs kursus politikker.


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på individuelle vilkår og efter en række lokalaftaler for DANA.


Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 25. februar 2018 . Åbn linket "Ansøg online" udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, CV og anden relevant dokumentation.


Samtaler vil ske løbende og der forventes ansættelse fra den 1. april 2018


Ansøgere der ikke opfylder ovenstående krav, vil ikke komme i betragtning.


For yderligere information venligst kontakt Frank Surland på: frsu@aqua.dtu.dk


Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.


DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Kontakt
Kontaktperson
Frank Surland
Tlf:
frsu@aqua.dtu.dk
Adresse
9850 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Kviknummer:
LJA-56062289
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
MORSØ FORSYNING A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-08-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-08-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
31-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.