Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Lufthavn

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-07-2018

Lounge Host/Hostess

Jobbet

Vi søger en ny Lounge Host/Hostess til at styrke vores værtsteam i et ekspanderende Loungeområde i Aalborg Lufthavn.

Som vært/værtinde har du en vigtig opgave i at være synlig og aktiv i front og tilsikre, at vores gæster får en god kundeoplevelse, når de besøger Loungen. Du vil på de fleste tidspunkter selvstændigt skulle udføre værtsrollen, men i perioder med mange besøgende vil det foregå i samarbejde med en af dine dygtige og servicemindede kolleger.

Du bliver ansvarlig for, at Loungen altid fremstår indbydende og imødekommende, og vi har en klar forventning om, at du selvstændigt tager action på de opgaver, der løbende opstår under din vagt. Det er dit ansvar, at der løbende bliver vasket op og gjort rent, så der hele tiden er klar til nye gæster. En stor del af arbejdet foregår derfor stående og gående, hvor du også sikrer, at der løbende bliver hentet og fyldt op med nye forsyninger af mad- og drikkevarer.

Jobbet er en deltidsstilling med et garanteret timeantal på min. 16 timer pr. uge. Timetallet pr. uge er et gennemsnit inden for den enkelte turnusperiode og kan derfor variere fra uge til uge. Du skal være indstillet på, at der både er vagter i de tidlige morgentimer, i aftentimerne samt i weekender, da vi skal være på pletten, når der er trafik og gæster i lufthavnen.

Din profil

Vi søger en medarbejder, der brænder for god kundebetjening og har et helt naturligt servicegen. Vi forventer, at du kommer med god erfaring fra servicebranchen og nu har lyst til at bruge dine kompetencer i et nyt perspektiv.

Du er som person energisk, og så tænker du løsningsorienteret, når store som små udfordringer i dagligdagen skal løses. Endelig er du en udadvendt profil med godt humør, åbne arme og en stor imødekommenhed.

Du tilbydes

Du kan se frem til et spændende, selvstændigt og afvekslende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed. Du får en fast vagtplan, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring.

Medarbejderne i Aalborg Lufthavn arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for vores gæster, hvor vi vil være kendt for en fleksibel og professionel adfærd. Der er en uformel tone, og der lægges stor vægt på gode interne relationer. Du bliver en del af en ekspansiv virksomhed med et stærkt brand samt ordnede løn- og ansættelsesvilkår.

Kontakt

Yderligere oplysninger om jobbet får du ved at henvende dig til Lounge Manager Nicklas Dam Sørensen ved at skrive til ham på mail nicklas.sorensen@aal.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via linket i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Du bedes sende din ansøgning senest den 5. august 2018.

Aalborg Lufthavn – en international lufthavn

I 2017 rejste mere end 1.5 mio. passagerer igennem Aalborg Lufthavn, og det tal stiger kontinuerligt med den rivende udvikling lufthavnen befinder sig i. Det skyldes lufthavnens 350 kompetente og engagerede medarbejdere, der er med til at levere en service helt i top. Dertil kommer vores mere end 5000 gratis parkeringspladser og en terminalbygning, der rummer faciliteter, der er med til at skabe optimale betingelser for vores samarbejdspartnere. Sammen kan vi skabe resultater, og derfor kan Aalborg Lufthavn hvert år åbne dørene for nye spændende destinationer og forbindelser.

Aalborg Lufthavn er et a.m.b.a. selskab, hvor Aalborg, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Rebild og Vesthimmerland kommune udgør den fælles ejerstruktur.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
+4593965070
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2018
Kviknummer:
LJA-63059074
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
MAN
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
MAN
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.