Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS Facility Services A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-07-2018

Lønassistenter til stor kunde i Hjørring

ISS søger to lønassistenter til at varetage løn og personaleadministrationen hos vores store kunde. Med reference til Administrationschefen bliver du en del af et administrativt team på 3 kolleger. Dine primære opgaver er lønudbetaling i henhold til ISS glædende overenskomster samt at hjælpe kontraktens leder med diverse personaleadministrative opgave – herunder administration af medarbejderdata, lønrefusion, udfærdigelse af kontrakter, advarsler, opsigelse og andre personalerelevante dokumenter mv. Du bliver en del af en dynamisk afdeling, med gode kolleger og en ansvarlig ledelse. Din fysiske arbejdsplads vil være hos vores kunde i Hjørring, med et tæt samarbejde med ISS’ centrale løn kontor i København.

Kontorprofil med flair for tal
Du kommer sandsynligvis fra en løn og administrationsafdeling og har erfaring med at arbejde i SAP. I din hverdag er du i kontakt med leder og medarbejder og det er derfor væsentligt, at du har gode samarbejdsevner og kan kommunikere på tværs af både faglige grupper og ledelsesniveauer. Samtidig er det en fordel at du har en baggrund i en servicevirksomhed. Da vi månedligt har faste deadlines, er det vigtigt at du arbejder struktureret og når dine opgaver til tiden, samtidig med at opgaverne løses professionelt og i høj kvalitet. Du er vant til at arbejde med Microsoft Office, specielt Word og Excel ligesom du har flair for tal og økonomi. Desuden er du engageret og initiativrig og kan bidrage positivt til afdelingen både socialt og fagligt.

Bliv en del af en ansvarlig virksomhed
Der er masser af plads til at forvalte og udvikle dit job, og du vil løbende blive tilbudt relevant efteruddannelse. ISS vægter medarbejderne meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem flid, udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Du får naturligvis en attraktiv lønpakke inklusive pension og sundhedsforsikring. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med fx attraktive rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, Kunstforening m.m.

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden d. 31. august 2018.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Administrationschef Claus Obel +45 22 70 59 24

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
22705924
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-07-2018
Kviknummer:
LJA-63095856
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi,
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
VILS TEGLOVERLIGGERE A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
Botilbud Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.