Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brønderslev Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2018

Leder til Asaa Børnehave

 
En spændende og levende børnehave fyldt med glade børn får fra den 1. november 2018 brug for en ny leder.
 
Asaa børnehave ligger i et dejligt naturområde tæt på skov og strand. Vi har en stor naturlegeplads, hvor der er mulighed for at klatre i træer, bygge huler, save og grave huller. Vi har derfor bevidst valgt ”ude-liv” som en pædagogisk metode. Det er igennem naturen, at vi giver børnene forskellige læringsmiljøer, som er med til at udfordre det enkelte barn, der hvor de er.
Asaa Børnehave er normeret til 50 børn, der er pt. Ca. 40 børn, hvoraf ca. 15 børn er fra asylcentret i Dronninglund.
 
Du kommer til at stå i spidsen for en mindre organisation med 4 medarbejdere – og en aktiv forældrebestyrelse. Vi vægter et stærkt ledelsessamarbejde på tværs af vores børnehaver i kommunen, som du naturligvis bliver en del af. Lederen skal indgå i det daglige pædagogiske arbejde.
 
Du kan læse meget mere på: http://www.asaabornehave.dk, og du er velkommen til at besøge børnehaven. Et besøg skal aftales med konst. Leder Marianne Krogh på mobil nr. 25 23 67 71.
 
Vi kan tilbyde en ny leder:
 

   • En flok dejlige børn
   • En engergeret forældregruppe der er visionære i forhold til børnehaven
   • En personalegruppe der trives, og som er i gang med at uddanne/ opkvalificere sig. Vi sætter pris på at afprøve nye veje og hvor der er højt til loftet
   • Et positivt og uformelt arbejdsmiljø

 
På dagtilbudsområdet
Brønderslev Kommune er vi naturligvis optaget af den nye dagtilbudslov – og heraf arbejdet med læreplanstemaerne. Derfor har vi indledt et kompetenceudviklingsforløb for både ledere og alle medarbejdere, hvor vi i samarbejde med Ole Henrik Hansen sætter fokus på de elementer, der bedst understøtter børns læring og udvikling; et forløb vi kalder ”Høj kvalitet i dagtilbud”.
 
Ledelse gør en forskel – og god ledelse praktiseres i tæt samarbejde med de mange aktører i og omkring en børnehave.  De centrale opgaver i ledelsesopgaven bliver:
 

   • En varetagelse af den strategiske, personalemæssige, administrative samt faglige ledelse
- Og være indstillet på at indgå i det daglige pædagogiske arbejde
   • At sikre en høj faglig kvalitet i børnehaven i tæt samarbejde med personalet, bestyrelsen og andre samarbejdspartnere
   • At arbejde målrettet med at omsætte de nationale og kommunale mål til hverdagens praksis i børnehaven. Herunder at indgå i kommunale netværksgrupper
   • At være ansvarlig for en tydelig kommunikation af børnehavens arbejde  
 

Som leder af Asaa Børnehave vil du få et tæt samarbejde med både de forskellige personalegrupper samt bestyrelsen. Der er en engageret bestyrelse, som gerne indgår i konstruktive sparringer og vægter et tæt og åbent forældresamarbejde.

Vi søger
Helt grundlæggende har vi brug for en dygtig og engageret leder, som med et glimt i øjet, humor og en stærk faglig profil kan understøtte et godt børneliv for alle børnene.
I Brønderslev Kommune er vi optaget af at være i ”Samspil med borgerne”, hvor vi med værdiafsættet: Modig, Fællesskabende, Nysgerrig vil skabe de bedste tilbud til vores borgere i kommunen – her med et særligt fokus på de yngste.
 
Det er ikke en forudsætning at have ledelseserfaring – Vi vil tilbyde mentorforløb og nødvendig uddannelse. Bestyrelsen og medarbejderne har desuden fremhævet nedenstående områder, som væsentlige for deres nye leder.
 

   • Er visionær i forhold til børnehave, børn, personale, forældre og tværfagligt samarbejde. Sætter mål og forfølger disse på trods af udfordringer.
   • Det bør tilstræbes, at naturoplevelser bliver et essentielt element i børnenes hverdag
   • Asaa er en aktiv by med mange velfungerende foreninger. Vi ønsker en leder, der ser muligheder i fælles aktiviteter mellem by, foreningsliv og børnehaven.
   • Vi er en ambitiøs børnehave med stor forældreopbakning, der kontinuerligt arbejder på at skabe landets bedste børnehave. Vi ønsker en leder med samme høje ambitionsniveau.
   • Kan praktisere synlig pædagogisk ledelse og er god til at inspirere/skabe motivation og indgå i positive samarbejdsrelationer. Endvidere en leder, der tør uddelegere ansvar samt forstår at skabe et læringsmiljø for medarbejderne præget af ejerskab og lyst til udvikling.
 

Vil du vide mere:
Er du interesseret i stillingen, kan du læse mere om ledelse i Brønderslev Kommune på hjemmesiden http://www.ansatibronderslev.dk, og du kan finde dagtilbudsområdet på www.bronderslev.dk.
Vi er optaget af at skabe gode inkluderende børnefællesskaber og henviser til vores fælles kommunale projekt: ”Udvikling i Fællesskaber”: www.udviklingifaellesskaber.dk

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Skole og Dagtilbudschef Carsten Otte på mobil 2555 9341. Vi gør opmærksom på, at der er en proces i gang omkring ledelsesstrukturen, som vi pt ikke kender udfaldet af.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter gældende overenskomst og konkret forhandling. En ansættelse forudsætter en ren børneattest.
 
Der er ansøgningsfrist den 27. august. Første samtale gennemføres den 3. september og anden samtale den 19. september. I Brønderslev Kommune gør vi brug af en Garuda-test for dagtilbudsledere. Testen gennemføres med de kandidater, der går videre til anden samtalerunde.
 
I Brønderslev Kommune arbejder vi ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. Nogle af forventningerne til ledere af medarbejdere er: 
 

   • At du har fokus på kerneopgaven og optimerer de tværfaglige rammer
   • At du arbejder for en høj faglighed samt et godt samarbejde med vores samarbejdspartnere
   • At du er ansvarlig for et arbejdsmiljø, der er præget af trivsel, anerkendelse, respekt og tillid
   • At du ser dig selv som en del af ledelsesfællesskabet
 

Du kan læse mere om hvilke andre forventninger, der er til en leder af medarbejdere i vores forventningsmodel.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2018
Kviknummer:
LJA-64231997
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Socialvæsen,
Sundhed,
Ledelse
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
19-11-2018
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
19-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.