Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier A/S

Nordiske Medier A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-10-2017

Leder af Telemarketing

afd. i Nordiske Medier

Nordiske Medier i Aalborg søger en leder, der kan være med til at lede og udvikle vores telemarketing afdeling, der består af 8 dygtige medarbejdere. Stillingen er med reference til den adm. direktør.

Ansøgningsfrist
2. november 2017

Forventet start

1. december 2017

Ansættelsesforhold
Fast

Arbejdstid
Fuldtid

Telemarketing/booking-afdelingen er en nøglefunktion i Nordiske Medier. Hovedfokus i afdelingen af mødebooking for alle 20 kørende sælgere i Danmark. Hertil kommer at ringe og tilmelde kunder på nyhedsbreve.

Struktureret og målrettet teamplayer
Arbejdet består i at sikre, at virksomhedens sælgere har fuldt bookede kalendere med gode kundemøder.

Da vi gerne vil have en leder som kan gå foran skal du bruge ca. 50% af din arbejdstid på deltagelse i afdelingen arbejde og 50% på din rolle som leder af afdelingen med stor fokus på performance for at sikre produktivitet og kvalitet. Du får friheden til at sikre de kompetencer, der kræves for at indfri de fastlagte mål. Alle i afdelingen aflønnes med fast løn og med en arbejdstid fra kl. 8:00-16:00.

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du er en struktureret og målrettet leder samt ikke mindst en motivator, der evner at gå foran, guide og sparre med dine medarbejdere. Vi arbejder konstant med fokus på vækst i virksomheden og en af nøglefunktionerne til dette er bookerafdelingen.

Du vil få tillid og frihed fra direktionen og får ansvaret for at sikre udvikling, performance og trivsel i teamet, der er præget af såvel kollegaer med god anciennitet som nyere.

Energisk og motiverende teamleder
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende vigtigst og afgørende er din erfaring med telemarkting. Du har et indgående kendskab og erfaring med salg via telefon og har dokumenteret erfaring med salgsledelse, hvor der er et stærkt fokus på performance, synlige mål og udvikling af medarbejdere.

Vi tilbyder
Du tilbydes mulighed for at få en meget vigtig og afgørende rolle i en velkonsolideret og velrenommeret virksomhed, der er en del af Nordjyske Medier. Ligeledes vil der for den rette profil være gode karrieremæssige muligheder. Endelig bliver du en del af en virksomhed, der er præget af stolthed, og som hver dag brænder for at gøre en forskel, hvor professionel håndtering af erhvervskunder er altafgørende.

Ansøgning og spørgsmål
Ansøgninger vil blive behandlet kontinuerligt, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakt adm. direktør Morten Petersen på tlf. 23 48 76 75 eller Hanne Marie Lou på 72 28 69 72.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier, der er en del af Nordjyske Medier, er den førende medievirksomhed indenfor B2B i Danmark og Sverige. Nordiske Medier beskæftiger godt 200 ansatte med udgangspunkt i Aalborg, Herlev, Stockholm, Gøteborg, Helsingborg og Oslo.

Nordiske Medier er en relativ ung virksomhed med stort fokus på vækst præget af gode, dygtige kollegaer med meget bred faglighed som journalister, grafikere, supportere, sælgere og telemarketingkonsulenter, der alle har haft en afgørende rolle i den fortsatte vækst.


Sådan ansøger du

Send din ansøgning til afdelingschef for Marketing & Support, Hanne Marie Lou på hml@nordiskemedier.dk

Kontakt
Kontaktperson
Hanne Marie Lou
Tlf:
7228 6972
Adresse
Nytorv 7, 4. th
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2017
Udløber:
02-11-2017
Kviknummer:
LJA-49872132
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.