Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drift, AFR

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-10-2017

Leder af Driftsafsnittet, Aalborg Renovation.

Vil du være med på holdet sammen med 180 engagerede kollegaer hos Aalborg Renovation og motiveres du som leder af at være tæt på driften og medarbejderne i hverdagen, så er du måske vores nye driftsleder.
 
Aalborg Renovation søger en driftsleder, som vil deltage aktivt med at videreføre den spændende udvikling og forandring, som hele affaldsområdet i Aalborg Kommune gennemgår i forbindelse med implementering af Kommunens Bæredygtighedsstrategi 2016 – 2020 og Affaldsplan 2014 – 2025, Aalborg uden affald.
 
Jobbet
Du vil sammen med 2 andre ledere, fra henholdsvis Sekretariatet og Projektafsnittet komme til at sidde centralt i den strategiske ledelse hos Aalborg Renovation, med reference til lederen af Aalborg Renovation.
 
Som leder af Driftsafsnittet hos Aalborg Renovation, bliver dit hovedansvar at sikre den daglig ledelse af kerneopgaven med indsamling af flere affaldstyper og genanvendelige materialer fra Aalborg Kommunes borgere og virksomheder, samt drift af 6 genbrugspladser og 1 deponi i kommunen.
 
Du får ansvar for drifts- og personaleledelse for hele Driftsafsnittet, som er organiseret med 3 teamkoordinatorer, som leder hvert sit team og i alt ca. 150 fuldtidsansatte medarbejdere.
 
Det er en forudsætning for din og afsnittets succes, at arbejdet udføres i tæt samarbejde og koordinering med de øvrige afsnit i Aalborg Renovation, samt på tværs af hele Miljø- og Energiforvaltningen.
 
Dine hovedopgaver vil være:

  • Igennem og sammen med teamkoordinatorerne at sikre et velfungerende driftsafsnit.
  • Løbende optimering og kvalitetssikring af ovenstående.
  • Økonomi- og indkøbsopgaver indenfor eget ansvarsområde.
  • Udvikle og deltage i drift og vedligeholdelse af ledelseskommunikation og styresystemer.
  • Personaleledelse og udvikling i afsnittet med fokus på udvikling af kompetencer hos medarbejdere.
  • Alene eller sammen med den øvrige ledelse, at sikre eventuelle omlægninger af løn og arbejdsforhold for driftspersonale i samarbejde med de faglige organisationer.
  • Udføre projektledelse i forbindelse med driftsudvikling, herunder selvstændigt at udarbejde generelle notater og beskrivelser til den øvrige ledelse og Miljø- og Energiforvaltningen.
  • Sikre at driftsafsnittet er præget af involvering og tillid samt tydelig og informativ kommunikation.
 
Kvalifikationer
For at kunne indfri vores forventninger, har du minimum en mellemlang administrativ eller teknisk uddannelse samt relevant erfaring med i din bagage.
 
Det er ikke en forudsætning, at du har fagligt kendskab til affaldsindsamling og dermed kerneydelsen, eftersom et stærkt hold af teamkoordinatorer og andre engagerede kollegaer sikrer dette i hverdagen.
 
Men det er afgørende for din succes i stillingen, at du kan dokumentere erfaring med personaleledelse og gerne driftsledelse på strategisk niveau, samt har lysten til at arbejde med synlig ledelse i en organisation med et højt aktivitetsniveau.
 
Du bør have evne til at kunne tolke, videreformidle og implementere relevante regelsæt og lovgivning på området til dine medarbejdere og resten af organisationen. Derudover vil eventuel erfaring med projektledelse og kvalitets- og sikkerhedsarbejde også vægte som en fordel.
 
Kendskab til og erfaring med arbejde inden for kommunale eller politisk ejede eller styrede virksomheder vil ligeledes være at foretrække.
 
Vi ser det som en selvfølge, at du har rutine i at arbejde med moderne IT-værktøjer og systemer.


Om dig
Som person er du loyal overfor politiske og øvrige ledelsesbeslutninger.
 
Du er god til at lytte og engagerer dig aktivt i at skabe et positivt arbejdsmiljø. Du har fokus på samarbejde og innovativ udvikling, og du evner at kommunikere dine budskaber ud i hele organisationen.
 
Dine beslutninger bygger på åbenhed, fornuft, retfærdighed og medarbejdernes forståelse af dine handlinger.
 
Lønnen
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
 
Ansøgningsfrist: 17. november 2017
Ansøgere til samtaler forventes at blive kontaktet 21. november og samtaler afholdes 23. november.


Har du spørgsmål til stillingen eller kravene til profilen, er du velkommen til at kontakte leder af Aalborg Renovation, Jens Boye på mail jens.boye@aalborg.dk eller på telefon 25 20 49 50
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aalborg Renovation er en del af Aalborg Kommunes Miljø- og Energiforvaltning, som varetager den overordnede ledelse for Miljø- og Energiudvalget. Aalborg Renovation består af ca. 180 ansatte, hvoraf hovedparten varetager opgaven med indsamling og håndtering af affald fra Aalborg Kommunes husstande og virksomheder og drift af genbrugspladser, mens ca. 30 er ansat i administrationen.
 
I Aalborg Kommunes affaldsplan, "Aalborg uden affald" har vi blandt andet det ambitiøse mål, at 50 % af alt affald på sigt skal genbruges. Samtidig skal vi give vores kunder de bedste muligheder for at kunne sortere affald til genbrug. Det er et mål, at der skal arbejdes for at indføre arbejdsmiljøvenlige og fremtidssikrede affaldssystemer, som samtidig kan indpasses arkitektonisk i bybilledet.
 
En af indsatserne er etablering af nedgravede containere i Aalborg midtby, hvor det er nødvendigt at inddrage offentlige arealer. Frem til 2025 vil Aalborg Renovation således stå for etablering af over 300 stationer med nedgravede containere til affald til genbrug og til restaffald.Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=03307581)

Kontakt
Kontaktperson
Jens Boye
Tlf:
25204950
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2017
Kviknummer:
LJA-50621189
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse,
Human Resources
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-04-2018
Tetra Pak
Nordjylland
Frist:
17-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.