Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Stift

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2018

Ledende beredskabspræst til Region Nordjylland i Aalborg Stift

Stillingen som ledende beredskabspræst i Region Nordjylland: Aalborg Stift, Vesthimmerlands provsti (Vi-borg Stift) og Hobro-Mariager provsti (Århus Stift) er ledig til besættelse 1. juli 2018.

Det er en forudsætning for at søge stillingen, at man er ansat som præst eller provst i et af de stifter, der omfattes af regionen.

Det regionale samarbejde skal understøtte, at folkekirkens katastrofeberedskab i nødvendigt omfang koor-dineres med andre myndigheder, f.eks. i forbindelse med planlægningsarbejde, øvelsesaktiviteter og gen-nemførelse af evalueringer og erfaringsudveksling.

De ledende beredskabspræster varetager på biskoppernes vegne det daglige arbejde med folkekirkens katastrofeberedskab.


De ledende beredskabspræster drager omsorg for, at beredskabspræsterne modtager uddannelse og efteruddannelse, jf. § 8.


De ledende beredskabspræster drager omsorg for, at der gennemføres øvelser for folkekirkens katastrofeberedskab mindst en gang årligt.


De ledende beredskabspræster afgiver en gang årligt en samlet rapport til henholdsvis biskopperne og Kirkeministeriet om folkekirkens katastrofeberedskab.


De fem ledende beredskabspræster danner et fælles forum, som træder sammen mindst en gang årligt med henblik på erfaringsudveksling og gennemførelse af fælles initiativer, såsom kursusvirksomhed m.v.


De ledende beredskabspræster fastsætter selv en forretningsorden for dette forum, og fordeler selv opgaverne blandt sig.


Biskopperne i det regionale samarbejde fastsætter i et regulativ de nærmere bestemmelser for funktionen som ledende beredskabspræst.


Honorering af funktionen sker med et mellem Kirkeministeriet og Præsteforeningen forhandlet tillæg med grundbeløb (31. marts 2012) 41.000,00 kr. svarende til kr. 43.894,67 årligt. I nutidskroner 3.657, 89 må-nedligt. Tillægget er pensionsgivende.

Ansøgningen indsendes til Biskoppen over Aalborg Stift (kmaal@km.dk) og skal være biskoppen i hænde senest opslagets udløbsdato kl. 15.00.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
98188088
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-60997069
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport,
Organisation og forening
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
14-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.