Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STARTEX ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-12-2017

Lager souschef

SOUSCHEF TIL LAGER


søges til succesvirksomhed


 


DIN NÆSTE VIRKSOMHED… STARTEX er en af Nordeuropas største og mest erfarne aktører indenfor produktion og distribution af markedets mest kendte og aktuelle brands indenfor sko og beklædning til sport og fritid. Virksomheden er etableret i år 2002 og beliggende i moderne domicil i Svenstrup syd for Aalborg.


Virksomheden designer og producerer egne brands og arbejder sammen med nogle af de største mærkevareproducenter indenfor herretøj og sportstøj. Produkterne sælges nationalt og internationalt til førende detailkæder.


STARTEX er desuden en finansiel stærk virksomhed, som har en AAA rating, hvilket er garanti for en økonomisk velkonsolideret virksomhed. Samtidig er virksomheden udnævnt til Gazelle i 2011, 2012 og 2013.


Virksomheden har i dag 39 kompetente og engagerede medarbejdere, som alle bidrager stærkt til skabelsen af virksomhedens nuværende succes, og den stopper ikke her.


 


LAGER SOUSCHEF


I tæt samarbejde med lagerchefen skal du sikre, at Startex fastholder det høje niveau af service og kvalitet. Vi oplever fortsat stigende efterspørgsel efter virksomhedens ydelser, hvorfor der nu er behov for endnu en medarbejder til lagerafdelingen. Til et nyoprettet job søger vi en souschef, som bliver en del af et velfungerende fast team på seks medarbejdere. Du får en hverdag præget af selvstændighed, højt tempo, spændende produkter og et stærkt socialt sammenhold på tværs af hele virksomheden.


 


Hverdag med gode arbejdsforhold


Du kommer ind i en dynamisk afdeling og med en meget alsidig hverdag. De primære opgaver er:


   • Ind- og udgående varer og større pallepakkede enheder, primært på Startex’ eget centrallager i Svenstrup samt i mindre omfang på virksomhedens fjernlagre i DK – og på sigt i udland.

  • Styring og opfølgning på timesagsregistrering, som p.t. er under udvikling.

  • Pakning, labels, stregkoder samt diverse forfaldende opgaver.


 


Teamplayer med højt energiniveau


Du brænder for organisering af opgaver for at sikre vores høje kvalitet – både i dit arbejde og i forhold til det projekt, du arbejder med. Måske du allerede arbejder med tøj, men søger et job med gode og stabile arbejdstider – og med fri i weekenden.


 


God arbejdsplads i veldrevet virksomhed


Hverdagen er præget af velfungerende strukturer i et team med holdånd og høj arbejdsmoral. I tæt sparring og samarbejde med dine kolleger får du medansvar for at sikre høj kvalitet og effektivitet på lageret. Startex har et stærkt navn i branchen, netop fordi der leveres til tiden og i aftalt kvalitet. Løn forhandles individuelt og i forhold til kvalifikationer.


 


Ansøgning


Læs evt. mere på vores hjemmeside: www.startex.dk, ellers imødeser vi din kortfattede ansøgning, som mailes til: job@startex.dk


Sidste ansøgningsfrist: 21.01.18., dog udvælges der løbende.

Kontakt
Kontaktperson
Lene Nielsen
Tlf:
98383382
Adresse
9230 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2017
Kviknummer:
LJA-53268614
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Studenterkursus
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-06-2018
HE-VA ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.