Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 31-05-2018

Lærere til HjørringSkolen - Sprog - Tale - Læseklasserne

HjørringSkolen søger pr. 1. august 2018 to lærere til STL-klasserne. STL-klasserne er for elever med udfordringer inden for sprog-, tale- og læseområderne.

Organisatorisk hører STL-klasserne under HjørringSkolen, der består af syv specialafdelinger i Hjørring Kommune. HjørringSkolen er en heldagsskole, hvor eleverne går i skole fra 8.00-15.00.
 
STL-klasserne er fysisk placeret på Lundergaard Undervisningssted, der er en folkeskole i Hjørring by. I STL-klasserne er der lige nu 20 elever fordelt på to til tre klasser. Vi modtager elever fra 0. til 9. klasse.
 
Eleverne i STL- klasserne undervises i alle folkeskolens fag. Det er vigtigt for os, at alle elever bliver så dygtige, de kan.

Vi hjælper og støtter eleverne i at bruge kompenserende hjælpemidler, der støtter deres udvikling på bedst mulige vis. For at at skabe størst mulig udvikling tilpasser og justerer vi vores praksis ud fra elevernes individuelle behov og formåen.

Vi søger:
Vi søger lærere, som har viden omkring specialundervisning samt sprog-, tale-, og læsevanskeligheder. Er du uddannet læsevejleder eller tilsvarende, er du lige den, vi søger.
Du skal være omstillingsparat og evne at planlægge, udføre og evaluere en undervisning, som er tilrettelagt og tilpasset den enkelte elev.
Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til anvendelse af it-kompenserende hjælpemidler, såvel de mange elektroniske platforme samt diverse relevante programmer.
Du skal løbende arbejde med at tilpasse læsepædagogisk intervention til hver enkelt elev. Du skal kunne planlægge en undervisning alene, men også sammen med dit team, hvor I sammen reflekterer over at finde nye veje i forhold til at støtte elevernes udvikling.
Vi har et udvidet forældresamarbejde, hvorfor vi søger lærere, som evner at arbejde godt og konstruktivt sammen med elevens forældre, og som kan og vil varetage kontaktlæreropgaven.
Du skal være parat til kontinuerligt at udvikle egne kompetencer og vidensdele med dine kollegaer.
 
Arbejdsområde:
Vi søger lærere, der skal undervise de ældste elever (7. - 9. klasse).
Til ”stilling 1” søger vi en lærer med linjefag i matematik, og til ”stilling 2” søger vi en lærer med linjefag i dansk - og derudover almindelige udskolingsfag. Personlige kompetencer og lysten til at arbejde med børn med særlige behov vægtes højt.
 
Vi tilbyder:
Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor elevernes faglighed er i højsædet, og hvor alle elever bliver så dygtige, de kan.
Du vil arbejde i et team, hvor kollegaerne står sammen om at skabe den bedste faglige, sproglige, personlige og sociale udvikling for eleverne.
Du får kollegaer, der er fagligt meget kompetente og har en stor viden om elever med sprog-, tale-, og læsevanskeligheder. Samtidig er kollegerne meget ambitiøse på egne og på elevernes vegne.
Du bliver en del af en skole, hvor tillid, dialog og arbejdsglæde er grundlæggende værdier.
 
 
Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, så er du velkommen til at kontakte skoleleder Rikke Hedenskog på telefon: 4122 5887 eller mail: rikke.hedenskog@hjoerring.dk

Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børneattest.

Din ansøgning og dit CV sender du elektronisk til os ved at klikke på "Send ansøgning".
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-05-2018
Kviknummer:
LJA-61844191
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-11-2018
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
01-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
26-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
01-11-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
26-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
26-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
05-11-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
25-10-2018
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
21-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.