Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-05-2018

Lærer til specialtilbuddet AK-klassen

Lærer til specialtilbuddet AK-klassen, Skørping skole

Pga. elevtilgang søger AK-klassen på Skørping skole 1 lærer til en fast stilling tiltrædelse 1. august 2018.

Skørping Skole ligger dejligt placeret i Rold Skov og alligevel tæt på både by og station. Skolen har tre/fire spor med ca. 720 elever fordelt på 0.-9. årgang samt specialklassen AK klassen/AK-skoven.
Skolen er en udviklingsorienteret Ny Nordisk Skole og arbejder bl.a. med Læring i Bevægelse, Drøn på Skolegården, Turbodansk, den internationale dimension, udeskole, systemisk teori og praksis m.m.

AK-klassen rummer pt. 60 elever med diverse udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret, ADHD og/eller trivsels- og adfærdsproblematikker. Tilbuddet er fordelt på tre afdelinger, hvor elever er opdelt i små hold, og personalet arbejder i tværfaglige selvstyrende team.

Arbejdet i AK-klassen bygger på en struktureret og forudsigelig pædagogisk tilgang, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte elevs særlige behov. Derudover er for os centralt at skabe motivation og engagement hos eleverne, ligesom at relationsskabende aktiviteter står centralt i hverdagen. Eleverne tænkes, så vidt det er muligt, integreret i undervisningen på Skørping skole og SFO/klub, ligesom det er et mål for os, at eleverne så vidt muligt skal til afgangsprøve.
Tilbuddet er et heldagstilbud og holder åbent kl. 8-15.30 på alle skoledage.

Vi søger en robust lærer, som med kreativitet, varme og humor kan skabe et godt fagligt og socialt læringsmiljø for AK-klassens elever, og som vil indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og forældre. Lærere med undervisningserfaring og/eller linjefag i dansk og sprogfag i mellemtrin/udskoling foretrækkes, men fremfor alt er det vigtigt, at vi finder det rigtige match til opgaven. Derudover er det vigtigt, at du ser en positiv udfordring i at arbejde med elever, som har behov for læring på alternative måder, hvor relationen er i centrum.

Vi tilbyder et uhøjtideligt positivt arbejdsmiljø, hvor det kollegiale samarbejde samt løbende faglig udvikling er afgørende for opgaveløsningen. Derudover tilbyder vi gode betingelser for forberedelse, idet vi anser dette som afgørende for at levere et resultat at høj faglig kvalitet.

Vi holder åbent hus for interesserede ansøgere til denne samt opslåede pædagogstillinger torsdag den 17. maj kl. 16.00 på Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping. Tilmelding på jubo@rebild.dk.

Ønskes flere oplysninger er du desuden velkommen til at kontakte afdelingsleder Jannie Bonde 99 88 80 51 eller mobil 22 60 72 54.

Se også skolens hjemmeside http://www.skoerpingskole.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Rebild kommune indhenter børne- og straffeattest.

Ansøgning med relevante bilag om uddannelse og evt. tidligere beskæftigelse, samt evt. udtalelser skal oploades senest tirsdag den 22. maj kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i den 31. maj og 1. juni på Skørping skole

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99888051
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-05-2018
Kviknummer:
LJA-60215137
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
03-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.