Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Astrup-Sønderskov Friskole

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-06-2018

Lærer søges til indskolingen

Skolen har igen vokseværk og derfor søger vi en ny lærer til vores team af engagerede og dygtige medarbejdere.  


Om dig

Du har et positivt livssyn og udstråler stort engagement og drive. Det er vigtigt for dig at have blik for elevernes forskellighed for hurtigt at kunne tilpasse din undervisning. Du vil finde det naturligt at involvere dig i skolens liv som en aktiv del af et stærkt fagligt og socialt lærerfællesskab. Du kan se dig selv arbejde ud fra vores værdier tryghed, trivsel, fællesskab og faglighed, i en hverdag hvor vi prioriterer at have god tid til elever og forældre.


Stillingen

Vi søger en klasselærer til indskolingen. Du skal primært undervise i dansk og engelsk i indskolingen samt specialundervisning. Stillingen er på 83%. Hvis du kan undervise i tysk, er der flere timer at få.

Du vil sammen med 2 andre lærere, en pædagog og en medhjælper få til opgave at fortsætte udviklingen af vores indskoling med bl.a. ude-skoledage og samarbejde på tværs af klasserne. Du skal have lyst til at eksperimentere med undervisningsformer og give eleverne store og små oplevelser, som gør dem nysgerrige på verden.


Skolen som arbejdsplads

Vores skole er en arbejdsplads, hvor du vil få stor indflydelse og medansvar. Vi tror på, at den bedste undervisning kommer fra lærere, som har overskud og som selv disponerer over deres forberedelsestid. Desuden har vi gode faciliteter og aktive forældre. Skolen er en stor del af lokalsamfundet, og vi ansatte deltager ofte i de forskellige arrangementer i byen.


Det formelle

Stilling ønskes besat 1. august 2018. Ansøgningsfristen er 17.6 Og vi afholder samtaler i uge 25. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning med relevante bilag sendes til ansogning@asfri.dk og mærkes ”lærer” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Anders Nyborg Thomsen på 61 51 32 13 eller anders@asfri.dk

_________________________________________________________________________

Astrup-Sønderskov Friskole ligger i særdeles naturskønne omgivelser ved Bøgsted Skov 7 km øst for Hjørring. Der er stærke traditioner for et stort sammenhold i lokalsamfundet med mange arrangementer i årets løb. Du kan læse mere på friskolens hjemmeside www.asfri.dk og om vores lokalområde på www.astrup-vendsyssel.dk.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
61513212
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-06-2018
Kviknummer:
LJA-61883007
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
JKS a/s, Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
JKS a/s, Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
21-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.