Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ranum Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-08-2018

Lærer - fast stilling på fuld tid.

Ranum Skole søger, snarest muligt, en uddannet lærer til skolens almenafdeling, Vi søger en lærer,der har lyst og gerne erfaring med undervisning i dansk i skolens ældste gruppe (6. - 9. årgang). Derudover må du gerne kunne undervise i idræt, engelsk eller naturfag.

Vi har brug for en lærer, der brænder for det relationelle arbejde - både ml lærer/elev og lærer/forældre. Vi lægger stor vægt på tydelig klasserumsledelse og struktur i elevernes hverdag.

Alle undervisningsrelaterede opgaver løses i et tæt samarbejde med kollegaer og skolens ledelse.

For at give de bedste muligheder for fælles forberedelse og mødedage, har vi faste mødetider tirsdage og torsdage til hhv. 16.00 og 17.00.

Du bliver, sammen med det øvrige personale, en del af et kompetenceudviklingsforløb, som handler om motivation og kommunikation. Forløbet er en del af Ranum Skoles udviklingsplan frem mod 2020. Vi ser fællesskabet som en styrke, når forandring og udvikling er i fokus - og ønsker en kollega, som har lyst til at indgå aktivt i denne proces.

Ranum Skole ligger tæt på fjord og sø og har gode fysiske rammer. Skolen har 180 elever (0.-9. årgang), heraf 30 i skolens specialafdeling for elever med diagnoser indenfor autismespektret. Skolen har tilknyttet LBO - vuggestue, ylcenter børnehave og fritidsordning. Vi har ca. 20 elever fra byens asylcenter integreret i skolens almenklasser.

Personalet består af ca.35 dygtige og engagerede lærere og pædagoger - der lægges stor vægt på trivsel, faglighed og det gode fællesskab - og vi vægter frihed til forskellighed.

Skolen har "en madmor" - både elever og personale kan købe mad alle ugens dage - en ordning der øger trivslen - både fagligt, socialt og personligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst (DLF).

Ansøgnings frist tirsdag den 28. august 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag den 3. september.


  Kontakt
  Kontaktperson
   
  Tlf:
  99668560
  Adresse
  9681 Ranum
  Danmark
  Praktisk information
  Oprettet:
  07-08-2018
  Kviknummer:
  LJA-64196422
  Jobtype:
  Fuldtid
  Arbejdsområde:
  Undervisning og pædagogik,
  Forskning og udvikling
  Lignende job
  Nordisk Erhvervs Partner
  Hjørring, Nordjylland
  Frist:
  17-11-2018
  DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
  Nordjylland
  Frist:
  17-11-2018
  Opret dit CV

  Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

  Få en jobagent

  Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.