Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
KPK Døre Og Vinduer A/S

KPK Døre Og Vinduer A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2017

Kvalitetstekniker til vinduesfabrik

Brænder du for kvalitetsstyring? Har du erfaring med kvalitetsstyring fra produktionsvirksomhed? Vil du udfordres i en ambitiøs og dynamisk virksomhed? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Om KPK Døre & Vinduer

KPK Døre & Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften ordentlighed, der er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden. Vores udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet og holdbarhed og en moderne, højteknologisk produktion.

KPK er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Nykøbing Mors, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet hver eneste gang. Vi har konstant fokus på at sikre, at det er de rigtige materialer, der får den optimale behandling, inden vi leverer den færdige løsning.

KPK Døre & Vinduer er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Inwido har ca. 4.000 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig. I 2016 havde Inwido en omsætning på godt 4,5 mia. DKK

Om jobbet

KPK søger en dygtig kvalitetstekniker, der kan drive vor kvalitetsstyring. Vi er kendt for vort høje kvalitetsniveau, og du får en vigtig rolle med at fastholde og udbygge dette. Dine opgaver som kvalitetstekniker bliver bl.a.:

  • Opbygning og vedligehold af kvalitetsstyringssystem
  • Audit intern og ekstern
  • Prøveudtagning og test af processer og færdige vinduer og døre
  • Analyser, statistikker og rapportering der kan forbedre vor kvalitet
  • Vejledning og støtte til produktionen vedr. kvalitetskrav
  • Indgå i tværgående projekter
  • Godkendelser og certifi ceringer
  • Træning af nye og nuværende ansatte i kvalitetsbevidsthed

Om dig selv

Du har en uddannelse som produktionsingeniør, produktionsteknolog, kvalitetstekniker eller lignende. Du har nogle års praktisk erfaring med kvalitetsstyring fra en produktionsvirksomhed. Det er en fordel, at du har kendskab til certifi ceringssystemer for vinduer og døre.

Som person er du struktureret, analytisk og detaljeorienteret. Du har samtidig god fornemmelse for mennesker og kan gennem din kommunikation og adfærd skabe engagement og kvalitetsbevidsthed. Du er en god samarbejdspartner for vore team, der positiv og konstruktiv kan bidrage til, at vi alle har den rigtige holdning til kvalitet.

Ansøgning og kontakt

Lyder det rigtigt for dig? Så lad os snakke om det. Send din ansøgning til os via vor hjemmeside www.kpk-vinduer.dk. Vi skal ha ansøgningen senest den 29. maj 2017. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte direktør Henrik Nyby på tlf. +45 24 27 10 54.

 

Kontakt
Kontaktperson
Adresse
7900 Nykøbing M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2017
Udløber:
29-05-2017
Kviknummer:
LJA-46172949
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dansk Standard
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
05-08-2018
Dansk Standard
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
06-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.