Gem annonce

LOGICMEDIA A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-07-2018

KVALITETSBEVIDST XAMARIN-UDVIKLER TIL VIRKSOMHED I VÆKST

Vil du være med forrest i feltet, når fremtidens software udvikles, og ønsker du at indgå i et stærkt, fagligt miljø, hvor du har medbestemmelse og ansvar? Som vores nye kollega i Logicmedia får du mulighed for netop dette. 

Logicmedia er en gazellevirksomhed, og vi er i rivende udvikling. Vores 26 medarbejdere arbejder benhårdt på at fastholde Logicmedias plads, som førende virksomhed indenfor softwareudvikling til boligsektoren. Vores mål er at sikre, at administration i boligsektoren foregår let, fleksibelt og overskueligt, og dette gør vi gennem fokus på procesoptimering, brugervenlighed og kvalitet.

 

Vi tilbyder: 

Hos Logicmedia får du en stilling med plads til både faglig og personlig udvikling. Nogle opgaver kommer du til at sidde med alene, andre løser du i tæt samarbejde med dit team. Arbejdspladsen er dynamisk og uformel, og ny inspiration er altid kærkommen. 

Logicmedia prioriterer det sociale fællesskab højt, og vi har stort fokus på, at vores kollegaer trives. En del af denne trivsel skabes gennem arbejdsprocesser, som både udfordrer dine evner og din kreativitet, og som udvikler dig som fagperson. 

Som Xamarin-udvikler vil du indgå i udviklingsteams med ansvar for egne produkter og deadlines. Du vil arbejde med Xamarin og C#, ligesom du vil have berøring med UWP-, Backend- og Api-udvikling. 

Måden hvorpå dit arbejde struktureres er gennem Agile (Scrum) og Test-driven development (TDD). 

Som tillæg til en fast fuldtidsstilling tilbyder vi sundhedsforsikring, pensionsordning, frokostordning og rabatordning hos Louis Nielsen.  

 

Vi forestiller os, at du: 

  • Enten er uddannet datamatiker eller har en bachelor eller kandidat i softwareudvikling.
  • Har erhvervserfaring inden for Xamarin og C#. 
  • Har kendskab til UWP-, Backend- og Api-udvikling. 
  • Taler og skriver dansk. 

Vi leder efter en medarbejder, som er opsøgende i sine opgaver og samarbejder. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og grundigt uden at fortabe dig i detaljen. Du er med til at øge motivationen i vores teams, og du nyder at sparre og udvikle dig sammen med dine kollegaer. 

 

Hvis du vil søge jobbet: 

Du kan søge stillingen på job@logicmedia.dk. Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer til relevante projekter. 

Ansøgningsfrist er den fredag den 24-08-2018.  

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Rune Memborg på tlf. 24 94 43 08. 

Du kan læse om vores produkter på www.logicmedia.dk. 

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Rune Memborg
Tlf:
24944308
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-07-2018
Kviknummer:
LJA-63261456
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Økonomi- og It-afdelingen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
10-08-2018
JKS a/s, Vejen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-07-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
24-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.