Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS Hirtshals

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-05-2018

Kunde- og personalekonsulent

JKS er Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Du vil blive en del af et engageret team på en meget dynamisk arbejdsplads med glade kollegaer, loyale kunder og tilfredse medarbejdere.

Jobbeskrivelse:
Din fornemste opgave vil være gennem troværdighed og ordholdenhed at skabe den gode og behovsafdækkende dialog både med kunden og JKS-medarbejderne samt at præsentere JKS som en fremtidig samarbejdspartner og skabe merværdi for kunderne i form af JKS-konceptløsninger inden for fleksibel bemanding og rekruttering til faste stillinger.

Aktiv pleje og servicering af eksisterende kunder er en selvfølge for dig, ligesom opfølgning på marktingkampagner med henblik på nysalg og kanvasopringninger bliver en del af dine opgaver. Samtidig bliver rekruttering af personale til diverse jobs og kunder også en del af din hverdag, lige fra afdækning af jobkompetencer over annoncering og udvælgelse via samtaler og kompetenceafdækning til det dybdegående interview med evt. forudgående persontest.

Du kommer til at deltage i netværk og skabe kontakter i det nordjyske lokalområde, og deltagelse på messer kan også forekomme.

Din base vil hovedsageligt være på kontoret i Hirtshals, men du må påregne også at være en del af vores bemanding i region Nordjylland. Der køres i egen bil til statens gældende kilometertakst.

Om dig:
Det er ikke så afgørende, hvilken baggrund du har, men vi forventer, at du er administrativt stærk, menneskekender, udadvendt og kan have mange bolde i luften på en gang. Derudover har du gerne kendskab til opsøgende salg og trives med at skabe mersalg og gode resultater.

Du tænker og arbejder selvstændigt og trives med en tæt sparring i dit team. Du arbejder effektivt, struktureret og proaktivt med dine opgaver.

Din vilje, dit engagement og din positive indstilling gælder både overfor dine kunder, medarbejderne og dine kollegaer. Du er af natur løsningsorienteret og arbejder altid for at skabe de bedste muligheder både for kunder og medarbejdere.

Troværdighed, ærlighed og ordholdenhed er en del af dine personlige værdier.

Til dine kvalifikationer hører derudover:
• Flydende engelsk, tysk og gerne "nordjysk"
• Microsoft Office-pakken
• Kendskab til Navision vil være en fordel
• Evnen til målrettet at løse og lukke en opgave
• En ydmyg tilgang til opgaven
• At du kan bevare overblikket, når det går rigtig stærkt

Ansøgning:
Vil du være med til at præge en spændende fremtid og være en del af et engageret team hos JKS - så send din ansøgning til følgende mailadresse: ais@jks.dk

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt. Vi holder løbende samtaler.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
96670750
Adresse
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-60537860
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.