Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vesterkær kirke

Vesterkær kirke

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-08-2017

Kordegn

Vi søger en dygtig og veluddannet kordegn til Vesterkær kirke med tiltrædelse pr. den 1. oktober 2017 eller snarest mulig herefter.

Vesterkær sogn er præget af masser af liv i og omkring kirken. Der afholdes mange arrangementer for såvel børn som voksne, ligesom der er mange brugere af kirkens lokaler. Vi er en levende kirke med sognebørnene i fokus og tilstræber et aktivt og udviklende sognemiljø.

Vesterkær sogn har 3.962 indbyggere. Sognet har en kirkebogsførende sognepræst og en deltids sogne- og sygehuspræst (fordelt universitetshospitalet 90 % og sogn 10 %). Menighedsrådet består af 8 valgte medlemmer. Herudover er der ansat en organist, organistassistent, Kirke- og kulturmedarbejder, to kirketjenere og en kordegn, som varetager opgaver på kirkekontoret, samt kordegnesamarbejde med anden kirke.

Stillingens kerneopgaver er blandt andet

  • Daglig betjening af kirkekontoret.
  • Regnskab, budget, lønregnskab, personregistrering og kalenderadministration/styring.
  • Sekretærfunktion for menighedsråd og præster og evt. udvalg.
  • Kirketjeneste, gudstjenester og kirkelige handlinger udenfor gudstjenesten, dog ikke begr. /bisættelser.
  • Udarbejdelse af annoncer til ugeavis, og månedlig aktivitetsoversigt. Udarbejdelse af kirkeblad i samarbejde med menighedsråd og medarbejdere.

Personlighed og kompetencer:

  • Du er uddannet kordegn eller villig til at tage uddannelsen.
  • Du er uddannet inden for regnskab eller administration.
  • Du kan arbejde selvstændigt/ er fleksibel og idérig.
  • Er udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår i henhold til CO10-fællesoverenskomst, organisationsaftale og tilhørende protokollat. Se i øvrigt www.folkekirkenspersonale.dk

Besættes stillingen med en tjenestemand, klassificeres stillingen efter forhandling mellem kirkeministeriet og de forhandlingsberettigede parter. Løn forhandles efter kvalifikationer og opgaverne i øvrigt. Stillingen er som udgangspunkt i løngruppe 2 med et årligt løninterval på 273.258 kr. - 362.068 kr. (nutidskroner) Hertil kommer et årligt rådighedsbeløb på 32.420 kr. (nutidskroner) samt 18 % pensionsindbetaling.

Det er en forudsætning for ansættelse, at en ansøger, der ikke er eller har været ansat i stilling som kordegn eller kordegneassistent med tjenestemands- eller overenskomstansættelsesvilkår, og som ikke allerede har gennemført kordegneuddannelsen, gennemfører 5 ugers grundlæggende uddannelse inden 2 år efter ansættelsen. Herudover skal de krævede regnskabsmoduler ligeledes gennemføres inden 2 år efter ansættelsen. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på www.folkekirkenspersonale.dk

Yderligere oplysninger om stillingen, kirken og sognet kan fås ved henvendelse til kontaktperson Søren Andersen tlf. 5240 1710 (træffes efter 11. aug.) eller formand Lars Pedersen tlf. 2917 5511 (træffes ikke uge 32). Se i øvrigt kirkens hjemmeside www.vesterkaerkirke.dk

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til: Vesterkær sogns menighedsråd, Skydebanevej 2, 9000 Aalborg mærket ANSØGNING.

Ansøgninger kan også sendes elektronisk til 8367fortrolig@sogn.dk

Ansøgningsfrist er søndag d. 20. august kl. 12.00

Ansættelsessamtaler påregnes at foregå i uge 34.

Tiltrædelse 1. oktober 2017 eller snarest herefter.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Andersen
Tlf:
5240 1710
Adresse
Skydebanevej 2
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-08-2017
Udløber:
20-08-2017
Kviknummer:
LJA-48262577
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.